Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Ruk aihe; että avioliitossa sujuisi hyvin ja Jeesus johdattaa yksimielisesti...samoin työasioihin Herran antamaa viisautta ja voimaa. Kiitos
  - 28. kesä 2024
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä äitini, hemolobiini, maha, sydän, muisti, aivot, keuhot, selkä, polvet ja jalat ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 06. kesä 2024
 • Antaisin aviopuoliso asian kokonaan Jumalalle ja saisin asiassa täyden vapauden ja rauhan. Lakkaisin itse yrittämästä ja puristamasta. Luottaisin Jumalan hyvään tahtoon. Luovuttaisin ohjakset täysin Jumalalle.
  - 05. kesä 2024
 • Hei. Kiitos kun olette kiittäneet herraa ettei A:n koepalasta löytynyt syöpäsoluja vajaa kolme kuukautta sitten. Nyt kuitenkin pyydän taas rukousapua koska A:lla on taas keskiviikkona 29.5 uudet kuvaukset eli uusi kontrolli. Pyytäisin rukousapua ettei nytkään löydy mitään syöpään viittaavaan. Rukousapua saa myös jakaa ja nimiä käyttää ja viedä rukouskokoukseen ja sunnuntai juhlaan.
  Ville - 27. touko 2024
 • Miehelle Jumalan rohkaisua edelleen lähestyä minua ja minulle uskallusta tuntea tunteita ja näyttää niitä. Uskallusta luottaa mieheen. Jumalan johdatusta tutustumiseen kahdelle ujolle ihmiselle.
  - 22. touko 2024
 • Herra anna minun saada kaunis asunto täydelliseltä paikalta Ullanlinnasta.
  - 16. touko 2024
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, isäni, äitini ja minä paranemme täysin terveeksi ja talous- ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon. Aamen
  Jouni T. - 14. touko 2024
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, isäni, äitini ja minä paranemme täysin terveeksi ja talous ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon. Aamen
  Jouni T. - 10. touko 2024
 • rukouspyyntö; että saisi kesämökin myytyä ja raha asiat kuntoon. Pyydän myös viisautta evankeliumintyöhön, että missä olla mukana ja millätavalla. Kiitos kun muistatte näitä seurakunnassa.
  - 08. touko 2024
 • Rukous pyyntö kahden alaikäisen lapsen isän puolesta joka makaa sairaalassa jo yli puoli vuotta, pahoinpitelyn vuoksi, laajasta aivovauriosta kärsien. Että Herra herättäisi hänet
  Paula M - 27. huhti 2024
 • Pyydän Kira koiran puolesta rukousta, ettei sitä niin selvästi syrjitä, Jeesus auta lohduta Kiraa. Jeesus auta raha-asioissa, että voin auttaa ja tehdä jotaki, Jeesus auta
  Leila P. - 24. huhti 2024
 • Rukoilkaaa että tullee uskoon ja täyttyy pyhällä hengellä ja tulella väkevästi
  Keijo L. - 20. huhti 2024
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä äitini, hemolobiini, maha, sydän, muisti, aivot, keuhot, selkä, polvet ja jalat ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni T. - 19. huhti 2024
 • Rukouspyyntö nuoren parin puolesta joka on eroamassa että Jeesus ilmestyy heidän elämäänsä ja eheyttää suhteen.Että jatkavat yhdessä.Heillä 2 pientä lasta.Jeesus auta.
  - 15. huhti 2024
 • RUKOUSPYYNTÖ ETTÄ HERRA MURTAISI ATEISTISEN HENGEN JA PELESTAISI RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA JOSSA PERHEEN ÄITI OPETTAA LAPSILLE ETTÄ JUMALAA EI OLE EIKÄ RAAMATTU OLE TOTTA. MUISTAKAA RUKOUKSEN TÄTÄ PERHETTÄ MYÖS PERHEEN ISÄÄ Rukouspyyntö. Veljeni vaikean silmäonnettomuuden aiheuttaman vamman johdosta.Silmä on kokonaan sokea eikä lääketiede pysty auttamaan häntä.Mutta Jumala voi. Ja että Herra pelastaisi hänet ja hänen perheensä. Erittäin vaikeasti sairaan henkilön puolesta(aivoinfrakti jälkitila kirjoitustaito,lukemistaito,,puhetaito,kävelytaito,paha reuma,kovat kivut,uv-sädeallergia,)että Herra parantaisi ja vahvistaisi. Pyydän myös mieheni puolesta,että Herra vahvistaisi. Jumala luo olosuhteet,että selviämme. RUKOUSPYYNTÖ HÄTÄ HERRA MURTASI JA MURTAISI JÄRJEN PÄÄTELMÄT Veljeni Eeron puolesta,jolla on erittäin vaikea elämän tilanne. Että Herra puuttuisi,auttaisi ja pelastaisi hänet. SEKÄ PELASTAISI HÄNEN PERHEENSÄ RUKOUSPYYNTÖ Jumala antaisi vahvat yö unet.
  KERTTU - 12. huhti 2024
 • Pyydän rukousta, että Jumala eheyttäisi, ja uskaltaisin tuntea tunteita ja näyttää niitä, enkä enää pelkäisi. Uskaltaisin rakastua.
  Carina - 27. maalis 2024
 • Seurustelin miehen kanssa joka paljastui olemaan susi lammasten vaatteissa. Valehtelua, väkivaltaa ja nöyryytystä. Henkilö on jonkinlainen narsisti-psykopaatti tekojen perusteella. Nyt hän suorittaa kostoa vahingoittamalla minua mm.muiden ihmisten kautta. Olen peloissani ja aila lailla voimieni äärilaidoilla. Kiitos Jeesus autat ja suojelet minua.
  Mervi K - 20. maalis 2024
 • Rukoillaan, että Jyväskylässä pääsiäisen alla järjestettävä laaja ja monimuotoinen evankeliointikampanja tuottaa paljon satoa Jumalan laariin. Kiitos Jeesus, mitä tulet tekemään.!
  Petri P. - 18. maalis 2024
 • Kiitos jos muistatte rukouksin vaimoani että työt sujuu ja voimia opiskella uutta. Jeesus siunaa hänen terveys ja pura mielen linnakkeet että tulee vapaus turhista rutiineista. Kiitos Teille.
  - 14. maalis 2024
 • Pyydän rukousta, että vapautuisin miehestä, joka pitää minua pelinappulana. Pyydän rukousta, että Jeesus parantaisi minut sellaisella tavalla, että tuntisin mitä todellinen rakkaus on. Rukouspyyntöni on, että saisin kohdata rakastavan miehen, enkä olisi enää yksinäinen.
  Carina - 14. maalis 2024
 • Hyvät rukoilijat, muistakaa rukouksin että avioliitosta murtuu kaikki pimeyden linnakkeet sekä saisi parhaan kevään koko elämän aikana. Jeesus murra pelot ja tressi ja anna siunauksen sateet. Amen.
  - 13. maalis 2024
 • Jeesus siunaa avioliitomme ja anna paras vuosi yhdessä koskaan..poista kylmyys ja jää että saisi elää armon auringon alla. Jeesus auta tekemään evankeliointia sinun johdossa ja viisautta puhua niitä sanoja jotka koskettaa.Poista pahan kädet ja anna Herran hyvä käsi olla yllämme
  AA - 07. maalis 2024
 • Nuori Aila vaimoni oli syöpäkontrolli kuvauksissa viime viikolla ja nyt lääkärit joutuvat ottamaan koepalan yhdestä imusolmukkeesta maanantaina kello 9, koska kahdessa oli aktiivisuutta. Pyydän rukousapua ettei syöpä ole uusiutuu. T:Ville
  Ville J. - 06. maalis 2024
 • Moi. Pyydän taas rukousapua nuorella Aila vaimollani on syöpäkontrolli kuvaukset torstaina 29.2 Pyydän että rukoilisitte että Herra antaisit puhtaat tulokset kuvauksista, ettei syöpä olisi uusiutunut. Rukousapua saa myös jakaa eteenpäin ja viedä seurakuntaan ja nimiä saa käyttää.
  Ville J. - 23. helmi 2024
 • Jeesus paranna vaimoni kaikista sisäisistä haavoista ja hylkäämisestä sekä tee hänen tunne elämä terveeksi. Jeesus auta häntä että avioliittomme saisi uudistua täysin. Jeesus siunaa että saamme käydä seurakunnassa säännöllisesti. Kiitos kun muistatte rukouksin näitä kipeitä juttuja.
  - 13. helmi 2024
 • Herra auta, että lapsenlapseni saisi tulla luokseni. Hänen äitinsä mustasukkainen meidän hyvistä väleistä.
  Maria - 09. helmi 2024
 • Kiitos Jeesus, että pystyin maksaa kymmenyksen sinun työhösi. Taas on pahamieli että miksi viranomaiset ja terveydenhuolto ovat kohdelleet väärin, Jeesus auta, lohduta ja siunaa. Kiitos Jeesus
  Birgitta P. - 07. helmi 2024
 • Rukoilkaa että saisin talouden kuntoon ja löytäisin työtä, ja tyttö ystäni saisi mallisopimuksen yhtiön kanssa koska kilpailu tosta sopimuksesta on kova naisten kesken.
  Kari A. - 05. helmi 2024
 • Etelä-Suomessa pidetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille 09.08.2024 alkaen. Että kaikki menisi hyvin, ihmisiä pelastuu, vapautuu, parantuu ja kasvaa uskossa.
  Eero V. - 28. tammi 2024
 • Pyydän esirukousta miniäni puolesta. Herra auta, että vaikea asia selviäisi parhainpäin ja että hän saisi pelastua.
  Maria Anonyymi - 19. tammi 2024
 • Rukoustukea pyydän. Vatsan ongelmissa. Suoliston kivut, vatsa ei toimi kunnolla. Kipuja. Auta Herra ja paranna minut!
  Anne S - 14. tammi 2024
 • Hei, sain mieheni viimein lähtemään hengelliseen tilaisuuteen ja voin kertoa ettei se ollut helppoa vaan täällä oli todellinen hengellinen taistelu. Voisitteko rukoilla että hän viimein kokisi siellä jotain, saisi hengellisen kosketuksen, mitä tahansa? Olisin hyvin kiitollinen kaikille! Olen rukoillut mieheni pelastuksen puolesta yli 15 vuotta
  S H - 11. tammi 2024
 • Vatsan puolesta ettei suolistoni kipuilusi. Anna terve Matka. Auta poikaa, ettei häntä lennolla närästäisi. Ja hänen lentopelkoon turvallista mieltä.
  Maarit - - 07. tammi 2024
 • Rakas Israelin Jumala, Jeesus ja Pyhä Henki, tuon teidän eteenne tämän rukouspaikan ja sen, että siitä tulisi 24/7 rukouspaikka, tai jos tarkoitettu, että se aukeaa muualle, niin näin tapahtukoon tulkoon näitä 24/7 rukouspaikkoja ympäri Suomea. Virvoittajaa rukoilijoita kaikkiin rukouspaikkoihin, rukouksen henkeä kaikille, siunaa ja varjele kaikkia Kristittyjä, tulkoon vuodesta 2024 herätyksen vuosi, joka on hedelmällinen, kantakoot kaikki evankelijoinnit, kohtaamiset satoa ja tulkoo hedelmiä jotka tekevät uutta hedelmää, vuosi 2024 olkoot herätyksen tulien, tuulien joka levittää sen tulen ympäri Suomea ja maailmaa, anna sataa sitä Pyhää öljyä, ettei mikään voi sitä tulta sammuttaa, vaan roihu kasvaakoon sitä mukaa, kun meitä Kristittyjiä vastustetaan ja vainotaan, anna vainotuille voimia ja jaksamista, vahvempaa köliä ja ankkuria Jeesuksen. Jeesuksen nimessä, Pyhässä veressä terveyttä tähän taisteluun pahuutta ja tietämättömyyttä vastaan, väistyköön tietämättömyys ja kosketa Pyhässä Hengessä Suomalaisiin, että avaavat raamatut ja anna ymmärrys lukemastaan, että rakastaisimme lähimmäistä kuin itseämme, emmekä kantaisi kaunaa, kukaan ei ihannoisi pahuutta, vaan kaikki haluaisivat auttaa lähimmäisiään, rakkaus olkoon se voima meissä Kristityissä, ihailkaamme Herramme Jeesuksen ja hänen Isänsä töitä luonnossa, maailmankaikkeudessa ja ihme parantumisina, ylistys ja kiitokset kaikesta, Jeesus tulee ja valo voittaa, aamen!
  Timo H. - 27. joulu 2023
 • Jeesus ota murheet ja siunaa vaimoni matka sukulaisten luo. Anna matka mennä hyvin ja Jeesus auttaa että yritys saa asiakkaita. Kiitos Jeesus että ensi vuosi olisi huippuhyvä.
  - 16. joulu 2023
 • Jeesus auta ja paranna. Olen joka päivä kivuissa, niska, pää ja koko ranka kipeä. Migreeni kaupan päälle. Herra katso minuun ja armahda, kosketa ja paranen.
  Anne - 29. marras 2023
 • Minulla on kummalliset välit aikuiseen poikaani. Hän uhkailee katkaista välimme pienimmästäkin syystä. En oikein uskalla ottaa häneen yhteyttä, että en häiritsisi häntä. Herra auta, että välimme voisivat korjaantua. Uudista poikani usko.
  Uskova äiti - 26. marras 2023
 • Pyydän Jumalalta apua että minä, tyttäreni ja avopuolisoni pysytään terveenä eikä sairastuta vakaviin sairauksiin tai syöpään en jaksaisi enään elää tässä pelossa että joku meistä sairastuu haluaisin elää huoletonta elämää mut raskauden jälkeen kaikki muuttui aloin vaan pelkäämään kaikkea pahaa !
  R. N. - 21. marras 2023
 • Rukoillaan aikuisen poikani puolesta. Hänellä on vääränlainen Jumalakuva. Herra kohtaa sinä häntä rakkaudellasi ja paranna sisäiset haavat ja uudista.
  Uskova äiti - 06. marras 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, Jeesuksen armosta ,isäni, äitini ja minä paranemme täysin terveeksi. Talous- ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon. Taivaan Isän enkelit palvelevat meitä ja meidän omaisuutemme korjaavat ja huoltavat kuntoon ja puutteemme täydentävät ja suojelevat meitä ja meidän omaisuuttamme. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni T. - 02. marras 2023
 • Jotta saan lääkkeeni ja pakolliset. Huomisen diakoniakäynnin puolesta. Lääkkeet ei lopu enåä kesken. Ihastus saa itse halun tulla tuoden kosio tuliaisia saamme levätä hermoja yhdessä löytää sukupuu asiat ym sekä ystävän puolesta varjelusta
  - 25. loka 2023
 • Rukoilisitteko poikani liikeidean menestymisen puolesta. Poika on tehnyt sen kanssa paljon töitä ja tarvitsisi siunausta ja oikeiden ovien avautumista, että pystyisi siitä rakentamaan itselleen työpaikan ja pääsisi siten työelämään kunnolla kiinni. Johdatusta ja siunausta pojan elämään muutenkin. Kiitos rukoustuestanne!
  - 25. loka 2023
 • Rukoilen anteeksiantoa ja rauhaa ja hyvää elämää niille joita kohtasin ja jotka kärsivät minusta!
  M. K-J - 24. loka 2023
 • Herra armahda ja paranna. Koko hermosto on "rikki", jatkuvat migreenikohtauspäivät, allergia. Isä kuule ja kosketa kädelläsi. Vain sana Jeesukselta ja paranen. Muutto viikon päästä ja voimat pois. Anna voimaa ja terveyttä tähänkin.
  Anne - 23. loka 2023
 • Rukoilen että saisin ystävän kanssa puhuttua asioista ja voitais olla ystäviä.vaikeudet lujittaisi meidän ystävyyttä. Olen ollut tosi ahdistunut ja masentunu.kumpa antaisi toisen mahdollisuuden.laitoin ystävälle paljon viestejä. Toivon että ystävyys lujittuisi entisestään ja vaikeudet olisi muisto. Olen ollut sairaslomalla paljon,kun tuntuu ettei oikein jaksa.
  H. S. - 22. loka 2023
 • Jeesus auta että osaisi evankelioida, olisi taitoa ja Herra toisi ihmisiä joilla halu tulla elävään uskoon. Auta myös mediatyössä että osaisin tehdä sitä ja saisin mielenkiintoisia ihmisiä mukaan viikottain. Herra siunaa vaimoni pitkät työmatkat. Muistakaa näitä yhteisessä rukouksessa.Kiitos
  - 21. loka 2023
 • Minulla on marraskuussa diabetekseen liittyvät verikokeet edessä. Jos verensokeri ylittää tietyn luvun, joudun pistoslääkitykselle. En halua. Rukoillaan että Jumalan hyvä tahto tapahtuisi asiassani ja että verensokeri olisi alle sen luvun.
  H. M. - 13. loka 2023
 • Jeesus kosketa pojan kumppania, että saan tavata ja viettää aikaa lasten lasten kanssa. Sortukoon kaikki esteet, jotka on valheita. Olen puhunut ja kertonut lapsille Jeesuksesta sekä opettanut heidät rukoilemaan. Nyt se on kääntynyt miniän mielestä lapsia vahingoittavaksi asiaksi. Herra armahda. Anna totuutesi lävistää valheet Jeesuksen nimessä.
  Anne - 12. loka 2023
 • Muistetaan rukouksin erästä lapsensa menettänyttä naista. Hän on tähän asti ollut kielteisesti hengellisyyteen suhtautuva ateisti. Meillä oli hänen kanssa riitoja joskus vuonna 2010 mutta omalta osaltani pyysin jälkeenpäin anteeksi niitä ja pyysin häntä mukaan hengelliseen kokoukseen. Voitko rukoilla hänen puolestaan. Että antaisi anteeksi ja että tulisi joskus hengelliseen kokoukseen mukaan. Sain vasta äskettäin tietää hänen menettäneen lapsensa ja järkytyin.
  H. M. - 07. loka 2023
 • Pehmitä hänen sydäntänsä ja avaa hänen silmänsä, että hän ymmärtäisi kuinka paljon hän on minua satuttanut ilkeällä käytöksellään. Siunaa häntä aina pelastuksen siunauksella.
  Maritta Heikkila - 15. elo 2023
 • Kaikki noituus, pahuus, taikuus, Isabelin, Sefatjan, Joohanin, Ahitofelin, Adonian ja Apsalomin joukot ajetaan pois minun ja meidän suvun kimpusta ja sidotaan Jeesuksen pyhässä veressä ja lähetetään Jeesuksen nimessä syvyyden kuiluun helvettiin odottamaan sitä liekkilampea! Jeesuksen veren suojaa ja terveyttä, kaikkien meidän asioiden järjestymistä parhain päin Jeesuksen nimessä aamen!
  T, H. - 31. heinä 2023
 • Jesus auta minua, etta saan korjattua ystavyyteni An kanssa. Mitka vaarinkasitykset pitavat meita erillaan etta ne aukeaisivat. Jeesus sina tiedat kuinka rakas A on minulle ja kuinka paljon ystavyys hanen kanssan merkitsee minulle.
  G. C. - 30. heinä 2023
 • Herätyksen tuulet ja tulet Suomeen. Sielun vihollisen hyökkäyksistä vapautumista, terveyttä, sielun haavojen eheytymistä, kumppania ja taloudelliset asiat. Lapsille suojelusta ja terveyttä. Kiitoksia ihmeistä ja rukous vastauksista.
  T. H. - 24. heinä 2023
 • Pyydän rukousta että saisin tehdä evankeliumintyötä ja tapahtumia tarkassa johdatuksessa sekä mediaan hyviä vieraita. Jeesus siunaa myös vaimoni työ ja johdata häntä tarkasti joka päivä. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 21. heinä 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen armosta, nimessä, maahan vuotaneessa veressä, ylösnousemusvoimassa ja Jeesuksen verihaavojen kautta, äidin sydän ja muisti ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni Tolvanen - 19. heinä 2023
 • Jatkuva pissahätä. Ei virtsatietulehdusta. Johtuu ilmeisesti suolessa olevasta umpipussista, joka ehkä tulehtumassa… Herra auta ja paranna koko suoli ! Nyt hallitsee elämääni ja ajatuksiani jatkuvasti. Ota pelko pois ! Js tämä jatkuva hätä-tunne on mitä inhottavin. Lapset lähtivät leirille ja meillä olisi kerrankin miehen kanssa aikaa tehdä jotain retkiä ym vain kaksin. Jos minulla nyt tämä, en pysty. Herra auta!
  - 09. heinä 2023
 • Kiitos Rakas Jumala että autat ja sidot elämästämme kaikki pimeyden vallan kahleet Jeesuksen nimessä sidottu. Laita puolisoni synnintuntoon ja Kiitos että ilmestyt hänelle ja johdatat hänet uskoon. Kiitos ettei hän pysty enää tekemään haureutta eikä katsomaan pornoa, pyhähenki näytä syyttävä sormesi hänelle mikäli tekee pahojaan avioliitossamme, kirkasta hänen katseensa. Kiitos että häntä alkaa aivan oksettamaan pornon katselu ja haureus. Jeesuksen Kristuksen sinun kallisarvoisen poikasi nimessä ja verenvuodatuksen tähden Aamen
  - 05. heinä 2023
 • Pyydän esirukousta meidän perhekuntien puolesta, Jeesus auta, että asiat selkenee, paranee ja tulee apu kaikille. Kiitos Jeesus aamen.
  Leila Pylvänäinen - 10. touko 2023
 • Pyhän Hengen johdatusta ja turvaa sekä terveyttä.
  Päivikki - 26. huhti 2023
 • Jeesus, anomme paranna tyttäremme kosketa ja anna kokonaisvaltainen terveys. Vahvista hänen omaa tahtoaan ja uskossa. Sitä tahdommme. Johdata avopuolisonsa elävään uskoon ja johdata heidät avioliittoon elinikäiseen. Kiitos Isä,huolenpidostasi, rakkaudestasi. Kiitos, Ylistys Elämänantaja, Parantaja. Lupauksiisi uskoen ja vedoten. Tapahtukoon Sinun tahtosi joka on hyvä. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen
  katariina - 03. huhti 2023
 • Isä auta että selviän ulosotosta. Auta ettemme menetä kotia vasn palkasta ulosmittaus riittää. Höpen tötä niin. En saa nukuttua ja pelkäön mielenterveyteni puolests. Isä suta minua. Auta että jaksan ja saan rauhan näiden asioiden edessä. Siunaa koti. Mies ja lapset Auta etten menetä työtäni. Kaikki muut elävät ja iloitsevat minä vain olen paniikissa ja pelkään en voi elää. Olen niin yksin
  Päivi H - 02. maalis 2023
 • Sinuiitin paranemista ja kehitysvammaisen virtsankarkailu. Jos nämä veisitte Herran eteen.
  - 31. joulu 2022
 • Herra Jeesus auta ja siunaa raha-asioissa sekä taloudessa perhekuntaamme, kiitos Jeesus, aamen
  Birgitta Leila Pylvänäinen - 14. joulu 2022
 • Miksi Jeesus minun lukihäiriö levisi niin julkiseksi ja siitä sitten hylkäämiset. Herra ota taivaaseen tykösi, olen ollut koko elämän turha ja monisairas.
  Birgitta Leila Pylvänäinen - 04. joulu 2022
 • Vuodet 1967-2020 seurannan suhteen vuodet 1982 edelliset vuodet ja vuodet 2000 jälkeen/asian omistajia + asian osaisia? Asuminen ensi vuokralla/päävuokralainen suhteen asian osaiset/asian omistajat 1991-2000. 2000-2005. asunnottomuus alivuokralaisuus ja äitini vuokralla tilassa neliöissä? Asian omistaja ei uskoudu; rangaistuksia asian osaisille suhteessa äiti, äiti estynyt saada ympäri-, osa vuorokautinen Hoiva? Anonym
  anonym anonym - 01. joulu 2022
 • pyydän esirukousta puolestani sairastin koronan ja sain jälkitautina keuhkokuumeen että jeesus parantaisi
  - 22. marras 2022
 • Jottemme korottaisi itseämme. Vaan Jeesusta. Jotta sanasta noussee ylös ne kohdat jotka tulee nousta eikä korvasyyhyyn. Pääsemme lähemmäs Jeesusta. Ettemme henkisesti estä toisiamme elämästä mitenkään. Jotta olisimme kiitolliset siitä mitä meillä on. Raittiuden ja rukouksen Henki. Kiitollisia pienimmistäkin asioista. Tarvittava Lepo. Myös virkeyttäVoimia päiviin. Siunaamme pastoreita. Muuttoasiat. Jotta asunto löytyy ja on tarpeeksi ajoissa. Jotta ymmärtäisimme sisäistisimme miten Jumala Jeesuksen nimessä vastaa rukouksiin. Ettemme hengessä pidättäisi toista. Vapauteen Kristus on meidät vapauttanut. Kahleissakin voi olla vapaa. Riita-asiat. Jeesus anna oikeat sanat teot. Sinun tahtosi mukaan. Tytön terveys vointi. Mieli parantuisi.
  - 20. marras 2022
 • Olen aina surumielinen ja murheita paljon, Jeesus auta
  Birgitta Leila Pylvänäinen - 19. marras 2022
 • Jeesus, kosketa tee terveeksi rakas tyttäreni. Sinä voit sillä kaikki on Sinulle mahdollista. Anna täysi terveys, murra sidokset, kahleet. Anna voitto elämälle! Vahvista uskoa. Anna uskonlahja puolisolleen, johdata avioliittoon ja siunaa lapsilla. Kiitos Jeesus Kristus, Pelastajamme. Amen
  katariina-65 - 03. marras 2022
 • Kiitos Jeesus **Se Löytyi** missionista. Kiitos Isä, anon Pyhän Hengen voimaa, viisautta, rohkeutta kaikille tapahtumiin osallistuville. Anon uskonherätystä, uudestisyntymisiä tapahtumissa kävijöille, tutustujille, vihkosen ja nettisivujen lukijoille. Siunaa ja varjele kaikki tapahtumat. Kiitos Jeesus, Pelastajamme, Vapahtajamme. Kiitos lupauksistasi. Kiitos, Sinä ole kanssamme elämämme loppuun asti ja suot Sinuun uskovalle iankaikkisen elämän. Amen
  katariina-64 - 05. loka 2022
 • Niiden ihmisten puolesta, jotka päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä antoivat elämänsä Jeesukselle. Että säilyisivät uskossa, vapautuisivat kaikesta väärästä, alkaisivat lukea raamattua, rukoilla ja löytyisi seurakuntayhteys. Niidenkin puolesta, jotka siellä olivat eivätkä vielä tulleet uskoon, että tulisivat myöhemmin.
  Eero Vahter - 26. elo 2022
 • Tarvitsen rukousta: vihollinen pitänyt vankina 13v asunnossa. Heti kun pyrin ihmisten seuraan tai toimintaan sairastun, nyt taas kuume kun olisi ollut meno. Tarvitsen perheen.
  Debora - 23. elo 2022
 • Sisarelleni ja monelle ystävälleni parantumista. Itselleni viisautta kirjan tekoon.
  Kaija Taival - 07. elo 2022
 • Pyydän rukousta poikani koulunalun puolesta, enkeleitä oppimista, terveyttä ja ettei kukasn kiusaisi tsi tulisi hänelle pelkoja. Että itsejärjesteyyävät pitkän matkan kyydit saadaan hoidettua. Pyydän että selviän veloistani, saisin tehdä ylitöitä etten joudu ulosottoon. Olen ollut sairas ja ostosriippuvainen auta etten enää niin tekisi. Pyydän että saan työasiat kuntoon että jaksan. Heta tietää ksiki ongelmano. Pyydän rukousta että hän auttaa armahtaa. Voin huonosti enkä oikein usko elämiseen, tarkoitukseeni olla olemassa. En saa nukuttua, huolin vain ja teen mitä muut odottavat. Isä voin tosi huonosti auta minua. Aamen
  Päivi Häyrinen - 03. elo 2022
 • Jeesus siunaa yliluonnollisesti kaikki lähelläni ja sido kuoleman,pedofilian ja pahuuden henki.tuo eheyttä ja voimaa.murra kaikki vanhat ja negatiiviset ajatukset.tuo uusia ajatuksia suöjettuihin mieliin ja anna silmät millä näkee.
  - 26. kesä 2022
 • Yksinäisyys saa sortumaan synteihin, auta Jeesus. Anna meille Jeesus taloudellista apua, ettei Reijon tarvi koko ajan olla töissä ja jättää minua yksin. Kiitos Jeesus
  B. P. - 16. touko 2022
 • Hätärukouspyyntö: tarvitsen aviomiehen, vauvan tulolla kiire jo. Kiitos Herralle!
  Debora - 09. touko 2022
 • Ukrainan sotilaat polvistuvat ja rukoilevat Jumalaa avukseen ja kestävät voittoisina.''Korkeudestaan hän ojensi kätensä ja tarttui minuun, hän veti minut ylös syvistä vesistä. Hän vapautti minut vihollisteni väkevistä käsistä, vihamiehistäni, jotka olivat minua vahvemmat” ps.18. Rukousta myös Venäjän kansan puolesta, kaikkien kristittyjen edestä ja evankeliumin leviämisestä.Suomeen ja koko Eurooppaan uskonherätystä, uudestisyntymistä. Kiitos isänmaasta ja rauhasta.
  - 04. touko 2022
 • Olen aivan masentunut ja murheissa, Jeesus auta jo Jeesus vapauta Laurat samaa sukupuoliliitosta, Jeesus auta ja armahda.
  Birgitta Leila Pylvänäinen - 23. huhti 2022
 • Jeesus Messias Jumalan Poika Vapahtaja on Herra! Herra Jeesus Messias nousi kuolleista! Totisesti nousi! Halleluja! Amen.
  Antti-Pekka - 15. huhti 2022
 • Jeesus murra kiroukset kaikkien mun läheisten yltä. Ota kaikki valheet ja paha olo pois mikä on tullut ulkoapäin. Korjaa hiljalleen sisältä päin ja tuo vapaus kaikista pimeyden henkivalloista. Korjaa mieltä ja anna turvaa. Laske sun veren suoja kaikkien mieliin ja kehoihin kaikkea vihollisen valheita ja voimaa ja toimintaa vastaan.pidä turvassa kaikelta pahalta ja tuo turvaa toimia siinä tehtävässä mihin vedät. Pidä läheiset lähellä ja tee suuria tekoja kättesi kautta.suojele kaikki tehtävät ja rauhoita yöt.
  - 29. maalis 2022
 • Jeesus ilmesty voimallisesti armolla ja rakkaudella mun ja läheisteni elämään. Anna työkalut ja kyvyt toimia oikein. Lopeta kaikki riitely ja vihanpito eri tahojen kanssa. Anna elävä usko ja anna kyky rukoilla. Sido suru,syyllisyys ja kuolema
  - 06. maalis 2022
 • Jeesus tuo selvyyttä ja erottelukykyä asioihin. Sido kaikki pedofilian,kuoleman ja vihan henkivalta elämästämme. Suojele kaikelta painostukselta ja kirouksilta. Siunaa tulevat reissut ja ihmissihteet.
  - 04. maalis 2022
 • Kiitos Jeesus Kiitos Jeesus Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani, koko elimistöni ja koko terveyteni, paranee täysin terveeksi ja talouteni tulee kuntoon. Kiitos Jeesus Kiitos Jeesus
  Jouni - 02. maalis 2022
 • Jeesus anna kestävyyttä ja suojaa ja siunaa erityisesti välini yhteen ystävään. Tuo luottamusta ja mieliin ja kehoihin suojaa kaikkea sairautta vastaan. Korjaa pääkivut js traumat. Tuo vahva puhdas henki ja usko. Sido pelko,viha ja syyllisyys ja kuolema
  - 27. helmi 2022
 • Jeesus anna kestävyyttä ja suojaa ja siunaa erityisesti välini yhteen ystävään. Tuo luottamusta ja mieliin ja kehoihin suojaa kaikkea sairautta vastaan. Korjaa pääkivut js traumat. Tuo vahva puhdas henki ja usko. Sido pelko,viha ja syyllisyys ja kuolema
  - 27. helmi 2022
 • Jeesus anna kestävyyttä ja suojaa ja siunaa erityisesti välini yhteen ystävään. Tuo luottamusta ja mieliin ja kehoihin suojaa kaikkea sairautta vastaan. Korjaa pääkivut js traumat. Tuo vahva puhdas henki ja usko. Sido pelko,viha ja syyllisyys ja kuolema
  - 27. helmi 2022
 • Auta minua vellkojeni kanssa, ota minusta pois se paha mikä siihen on johdattanut, anna nämä syntini anteeksi, etten ole tuntenut vastuuta, että olen paennut todellisuutta isä anna se kaikki minussa anteeksi Auta että saan maksujärjestelyt, yhdenlainan pankista niin ettei perhe joudu kärsimään, että saisin olla iloinenkin vielä auta
  Ph H - 24. helmi 2022
 • Auta minua vellkojeni kanssa, ota minusta pois se paha mikä siihen on johdattanut, anna nämä syntini anteeksi, etten ole tuntenut vastuuta, että olen paennut todellisuutta isä anna se kaikki minussa anteeksi Auta että saan maksujärjestelyt, yhdenlainan pankista niin ettei perhe joudu kärsimään, että saisin olla iloinenkin vielä auta
  Ph H - 24. helmi 2022
 • Hei Olen tulossa kokoukseen 5. maaliskuuta. Olen luopio jo parin-kolmenkymmenen vuoden takaa. Voisitteko rukoilla, että saisin uudistua uskossa, sitten kokouksessa?
  Mika Karjalainen - 19. helmi 2022
 • Pyydän rukousta levottumuuteeni, elämäni seilaa enkö osaa elää jönnitän ja pelkään, suoritan ja yritän kelvata. Minua pelottaa ulosottoon joutuminen, vatsani ei kestä nytkään olen ylivelkaantunut enkö osaa tehdä muuta kuin pelätä, mielentervryteni ei kestä, rakadtan herraa mutta olen heikko näuden asioiden edessä rukoillaan että herra tulee ja auttaa, jeesus turvaa ja herra korjaa, auta että elämä alkaa. Pelkään itsetuhoa tai sitä että terveyteni ei enää kestä. Että tulee taas uudi kiusaaja, ihmiset pilkkaavat ja puhuvat pahaa, keneenkään ei voi luottaa, toiboa seuraa pettymys. Isä haluasin levätä ja tuntea mitä on huoleton päivä, tasapaino, luottamus elömä tässä hekessä luottaen taivaaseen pääsyyn. Pelkään ja hapeän itseöni niin että se vie energiaa ja voiman kohdata itseäni, uskoa ja perheenjäseniä. En pidä elämästäni ja oleminen on vaikeaa, pahan olon turruttamista. Kun katson ulos itku tuler kun mikään ei tunnu, ilo on kadonnut. En tiiä kuka olen vaikka olen äiti ja vaimo, menneet vainoavat mieltäni, voiko ne saada anteeksi voiko herra armahtaa, Anna anteeksi, jeesus auta. Tule ja koske minuun kun en pääse tääsä eteen enkä taakse nöin on ollut jo vuosia. Isä auta aamen.
  Päivi Häyrinen - 06. helmi 2022
 • Suomen kansalle synnintuntoa.Evankeliumin leviämistä joka kotiin, vallanpitäjien tahoihin,kouluihin, työpaikoille, päiväkoteihin ja sitä myöten uskoontuloa Suomen kansalle. Kansa tahtoisi kuulla Sanaa ja tulla pelastetuksi.
  katariina-64 - 02. joulu 2021
 • Suomen kansalle synnintuntoa.Evankeliumin leviämistä joka kotiin, vallanpitäjien tahoihin,kouluihin, työpaikoille, päiväkoteihin ja sitä myöten uskoontuloa Suomen kansalle. Kansa tahtoisi kuulla Sanaa ja tulla pelastetuksi.
  katariina-64 - 02. joulu 2021
 • Terveyttä, voimia lapsilleni,tyttären puolisolle ja poikani seurustelukumppanille. Avioliittoja elinikäisiä heille ja Isän siunausta lapsilla, lastenlapsilla isovanhempia. Uskonlahjaa, uudestisyntymistä koko perhekunnalleni. Pojalleni uuden työpaikan avautuminen jossa kristittyjä työtovereita yhteistyössä. Kiitos Herralle armostaan, rakkaudestaan ja kaikesta hyvästä. Amen
  katariina-64 - 02. joulu 2021
 • Terveyttä, voimia lapsilleni,tyttären puolisolle ja poikani seurustelukumppanille. Avioliittoja elinikäisiä heille ja Isän siunausta lapsilla, lastenlapsilla isovanhempia. Uskonlahjaa, uudestisyntymistä koko perhekunnalleni. Pojalleni uuden työpaikan avautuminen jossa kristittyjä työtovereita yhteistyössä. Kiitos Herralle armostaan, rakkaudestaan ja kaikesta hyvästä. Amen
  katariina-64 - 02. joulu 2021
 • Terveyttä, voimia lapsilleni,tyttären puolisolle ja poikani seurustelukumppanille. Avioliittoja elinikäisiä heille ja Isän siunausta lapsilla, lastenlapsilla isovanhempia. Uskonlahjaa, uudestisyntymistä koko perhekunnalleni. Pojalleni uuden työpaikan avautuminen jossa kristittyjä työtovereita yhteistyössä. Kiitos Herralle armostaan, rakkaudestaan ja kaikesta hyvästä. Amen
  katariina-64 - 02. joulu 2021
 • Terveyttä lapsilleni ,tyttäreni puolisolle ja poikani seurustelukumppanille.Avioliittoja elinikäisiä ja lapsia heille sekä lapsenlapsia isovanhemmille.Uskonlahjaa, uudestisyntymistä koko perhekunnalleni. Pojalleni uuden työpaikan avautumista jossa kristittyjä työtovereita yhteistyössä. Kiitos Herralle rakkaudestaan, armostaaan ja kaikesta hyvästä. Amen
  - 02. joulu 2021
 • Lp - 24. marras 2021
 • Herra pyydän pikaista parannusta kaikista vakavista sairauksistani.
  Heli - 21. loka 2021
 • Herra anna minun saada opiskelupaikka sekä tilava ja edullinen asunto Rovaniemeltä. Anna muuton järjestyä helposti.
  - 07. loka 2021
 • Herra. Tarvitsen sinun kosketustasi että hirveät kivut lähtisi pois ja pystyisin seisomaan, kävelemään, istumaan ja nukkumaan Jeesuksen Veressä ja nimessä aamen.
  Heli - 20. syys 2021
 • Herra auta kaularangan, rintarangan ja selkärangan rappeumien, kulumien ja välilevyjen pullistumien ja luiskahduksien korjaantumiseen ja parantumisiin Jeesuksen nimessä ja veressä.
  Helli - 14. syys 2021
 • Majapaikassamme häiriökäyttäytymistä ja levottomuutta harjoittavan muslimin pois muuton puolesta. Kiitos
  - 28. elo 2021
 • Rakas Herra suojele ja varjele pikkuista wikiäni Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä aamen.
  Heli - 10. elo 2021
 • Pyydän voimakasta rukousta että Isä ottaa minut pian taivaan kotiin isoäidin, isoisän ja enon luo vaikean vamman vuoksi jonka takia ei pysty enää elää elämää.
  Virpi Hyttinen - 30. kesä 2021
 • Herra poista pelot, ahdistus ja paniikkihäiriöt. Anna painonpudotuksen onnistua. Anna minun saada tilavampi ja viihtyisä asunto ihan keskustasta. Anna minun pärjätä ja viihtyä hyvin alkavissa opinnoissa ja saada uusia hyviä ystäviä koulusta sekä harrastuksista. Anna taloudellisen tilanteen parantua. Jeesuksen kristuksen nimessä aamen.
  - 30. kesä 2021
 • Ikää heinäkuussa 90v. Isä, vapauta hengenahdistuksesta, anna henkeni kulkea vapaasti, vapauta kivuista nivustaippeissani. Kosketa paranna, Isä.
  Juhani - 14. kesä 2021
 • Ikää heinäkuussa 90v. Isä, vapauta hengenahdistuksesta, anna henkeni kulkea vapaasti, vapauta kivuista nivustaippeissani. Kosketa paranna, Isä.
  Juhani - 14. kesä 2021
 • Pyydän rukousta että että Isä ottaa minut taivaan kotiin isoäidin ja enon luo kovien kipujen ja vaikean vamman vuoksi joiden takia ei pysty elää elämää.
  Virpi Hyttinen - 20. touko 2021
 • Herra auta, että katkennneet välit poikaani palautuisivat. Ja että ne valheet, jotka poikani on minusta kehittänyt saisivat väistyä totuuden tieltä.
  - 22. huhti 2021
 • Pyydän ja rukoilen että saan apua pankista,että lainahakemukseni hyväksytään,että asiat kääntyvät parhain päin ja että saan laskut maksettua isä siunaa laskupinoni auta minua maksamaan järjestämään asiat isä auta että saan riittävästi takaajia että saisin yhden laina ja helpotuksen olen ahdistunut umpikujassa ja tämä uhkaa terveyttani, mielenterveyttani ja elämää, ajattelien jo että kuolema ja periksi antaminen on pako en selviä pyydän että rukoilette että saan isältä anteeksi pelkoni ja nämä ajatukset.auta että rohkenen mennä pankkiin ja auta että jaksan psykoterapian,pystyn hoitamaan työni,saan pitää työpaikkani Herra kuule kun huudan,anna tunteet takaisin,rakkaus ja ilo,luottamus,usko ja Haavet ovat kadonneet,siunaa avioliittoani auta meitä siunaa poikaani auta ettei kukaan kiusaa,ettei tyopaikallani enää tule kiusaamista eriarvoista kohtelua,anna Herra mahdollisuus tehdä ylityötä että saan laskut tasapainoon etten menetä luottotietojani,siunaa ystäväni kamppailua rintasyövän kanssa,siunaa vävyäni,tee ihme syövän paranemisesta,auta että pääsen siihen kirurgiseen toimenpiteeseen ja se auttaa.isa ota heikko uskoni vastaan,auta minua uskossa kiitos jeesuksesta,kaikesta,kiitos ja kunnia herrani aamen
  Päivi Häyrinen - 13. maalis 2021
 • Minulle on diagnosoitu skitsofrenia. Olen työskennellyt erikoistutkijana ja analyytikkona ja toivoisin että löytyisi hyvää tahtoa että parantuisin ja pääsisin taas työelämään. Tomas Ukkonen
  Tomas Ukkonen - 08. maalis 2021
 • Kissa nurkassa makaa kun on niin kipeä puonnut parvekkeelta kolmannesta kerroksesta jeesus kristus poista kivut paranna terveys.
  Jukka - 14. helmi 2021
 • Akin minun ystävyys ollut tauolla jotta se puhkeaa uudelleen kukkaan Vasen jalka paranee ollut turvonnut ja kipeä 3kk tta hiusmurtumia ei hoideta
  - 28. tammi 2021
 • Pyydän johdatusta ja viisautta hoitaa omia sisäisiä haavoja. Mikä avuksi kun ne vievät työkykyä ja elämänhalua? Herra armahda ja auta! Paranna, jos haluat!
  Maria H - 18. tammi 2021
 • Paranen kilpirauhasenvahaatoiminnasta. Kilot tippuvat että voin käyttää normaalikokoisia vaatteitani. Voimia liikkua. Paranen syömishäiriöstä. Vuokranantajan puolesta saan asuavielä pari vuotta. Lääkärin ja terapeutin puolesta saan takaisin yhden lääkkeen.masennus ahdistuskphtaukset omankehon inho yksinäisyys
  - 11. tammi 2021
 • Jeesus Kristus pyydän Isälle voimaa ja jaksamista ja että suurin suru helpottaisi ja isä jaksaisi jatkaa elämää eteenpäin koiran yhtäkkisen sairauden ja pois menon johdosta isällä suuri suuri suru on Jeesus auta isää.
  Heli Oikarinen - 25. joulu 2020
 • Rakas Jumala anna syntini anteeksi ja paranna vasen lonkka ja selän vauriot jotta voisin liikkua ja nukkua ja että pääsisin lääkkeistä eroon. Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä.
  Heli Oilarinen - 10. joulu 2020
 • Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi minut tästä sairaudesta ja tulisin uskoon ja muiden ystävien ja sukulaisten puolesta että kaikki asiat menisi hyvin
  Kirsi Mononen - 07. joulu 2020
 • Nyt on lähtenyt matkaan paketti eräälle tutulle henkilölle ja paketissa on hengellinen kirja ja kirje jossa evankelioivaa asiaa ja rakkaudellista asiaa myös. Pyydän esirukousta että paketti ilahduttaa ja että hengellinen sanoma koskettaisi hänen sydäntä.
  Henna Makkonen - 24. marras 2020
 • Herra anna painonpudotuksen sujua hyvin ja anna pysyä terveenä. Auta pääsemään ujoudesta eroon, että olisin puhelias ja rohkea muiden ihmisten seurassa. Anna taloudellisen tilanteen parantua. Johdata elämääni kunnollisia hyviä ystäviä sekä kunnollinen elämänkumppani.
  - 19. marras 2020
 • vakava ruk aihe:Jeesus poista vaimoltani syyllisyys, huono omatunto ja itsesyytökset että ei hoitanut lapsiaan. Jeesus paranna ja vapauta nyt ajatuksista ja anna ilo tilalle.
  - 13. marras 2020
 • Herra anna minun saada hyvä uusi asunto Helsingistä,johdata elämääni kunnollisia ystäviä,anna painonpudotuksen sujua, anna pysyä terveenä, anna taloudellisen tilanteen parantua ja anna kaikkien muidenkin asioiden järjestyä.
  - 24. elo 2020
 • Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi napatyrän ja saisin täyttyä Pyhällä Hengellä
  K. M. - 16. heinä 2020
 • Henkisesti sairas perheenisä vie kaiken tilan perheessä. Perheen tyttären on pakko olla näkymätön, ei saa viedä pienintäkään tilaa. Tytär meinaa sairastua henkisesti kun ei saa olla olemassa.
  - 03. heinä 2020
 • itkuisuuteni loppumista
  - 29. touko 2020
 • Herra rukoilen,että saisin Jyväskylästä opiskelupaikan ja edullisen hyvän asunnon keskustasta kesän aikana. Anna taloudellisen tilanteen parantua. Anna minun onnistua painonpudotuksessa ja anna pysyä terveenä. Johdata elämääni kunnollisia ystäviä. Herra sinä näet kokonaistilanteen. Kiitos,että kuulet rukoukseni ja autat kaikessa niin,että saan elää hyvää elämää.
  - 27. touko 2020
 • Vimmattu sokerinhimo
  - 23. touko 2020
 • Rukoilkaa seitsemännen päivän adventistin puolesta, jotta hän löytäisi armollisen Jumalan ja lopettaisi muiden kirkkokuntien kritisoimisen.
  - 11. touko 2020
 • Jeesus Kristus auta tuntemani naisen miehen vanhempia huomaamaan kiirellisesti millainen tämä nainen on ja mitä hän on tehnyt lapsilleen, ystävilleen, ex miehilleen ja vanhemmilleen. Ja kuinka tuhonnot heidän elämänsä ja terveytensä. Haukkunut ihmisiä, kiristitänyt, aiheuttanut aivoinfrakteja ja hengellistä vaaraa. Käyttänyt huumeita ja polttanut tupakkaa vaikka on raskaana. Ja on monissa suhteissa yhtäaikaa sekä naisten että miesten kanssa jopa oman parhaan ystävänsä. Miehen vanhemmat eivät tiedä tästä. Koska hän osaa vaihtaa persoonaansa. Herra auta kiirelliisesti tietämään vanhempia ja uutta miestä. Nainen on kajoamassa suuriin rahasummiin hyväksikäyttäen perhettä. Sekä huumeita jakaa sekä myy. Auta kiirellisesti Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä. Että eivät astuisi ansaan. Aamen.
  - 03. touko 2020
 • Jeesus herrani kuule minua olen ollut usean päivän voimaton ja eksyksissä.rukoilen työpaikkani puolesta että saamme pitää työmme ja että saamme esimies ongelmiin apua.aura että esimiehet kohtelesivat hyvin anna anteeksi kun täytin sen pahoinvointi lomakkeen.siunaa esimiehiä ja työkavereita auta että selviämme ja saamme apua ymmärrystä ja tukea.isä olen nukkunut nyt unilääkkein auta että uni pysyy vaikka lääkkeet pitää lopettaa.isä siunaa avioliittoni .auta jakamaan anna meille yhteys ja rakkaus auta että liitolle täyttyisi rakkaudella.siunaa poikaa ja auta jakamaan koulussa suojaa meidät kirkkaita ja auta että karanteeniin loppuisivat pian että elämä palaisi sujuvaan arkeen.isä anna hyvää päivää töihin auta ettei esimies kiusaa tai toimi selän takana.auta että ylempi esimies tukisi ja päällikkö olisi ystävällinen auta että päättäjiin ja henkilöstöosasto voisi luottaa että he tulisivat meitä tule tähän vaikeaan tilanteeseen.isä ota uskoni vastaan vahvista sitä ja auta etten etääntyisi sanastasi..siunaa työkaverini joka on ollut pettynyt anna iloa häneen auta ettei häntä kohdella niin että hän ei saa nukutuksi.kiitos jumala kaikesta.siunaa siskoni poikaa auta että hän pääsee töihin tai kouluun ettei hän syrjäydy.suojaa tytön netistä poikaystävää anna iloa ja ryhtiä elämään suojaa tytöt ja anna heille voimaa ja suojaa koronalta anna toiselle rakkaus ja suojaa toisen uutta rakkautta anna sen olla vahva ja kestävä. Isä ota heikko uskoni vastaan auta että saan velkani maksettua ja että pärjään rahaasioiden kanssa auta että saan velkani maksettua ettei perheeni kärsi velkojeni vuoksi.aura isä anna työtä ja terveyttä.auta että o0n huomenna englantia.isä ota kaikki viimeksi ja murheeni sulkisi.kanna minua johdata ja anna pyhää henkeä ei.anba valitsi kasvoilleni anna minun tuntea itseni omaksi sinun omaksi herra olen nii hukassa ja tyhjän päällä.aura minua muistamaan sinut ja anna elämälläni tarkoitus.auta ettei tule riitoja anna viisautta ja uskoa.kuule minua herra paranna jalkani ja anna minulle anteeksi niille hankkia herra.rakadtan sinua aamen
  - 19. maalis 2020
 • Terve. Äitini Tellervo on teholla sairaalassa pitkittyneen epilepsiakohtauksen takia ja lääke vaste löytymättä rukoilkaa äitini puolesta että selviäisi Terveisin Tommi
  Tommi P. - 28. tammi 2020
 • Jeesus varjele ja turvaa kaikki ja anna korkeimman suojelus perheen ylle, psalmi 91. Jeesus siirrä paha pois ja älä anna mitään onnettomuutta tulla. Kiitos Jeesus että siunaat työmatkat joka päivä. Amen.
  - 06. tammi 2020
 • Isä kiitän hyvästä joulusta.kiitän perheestä ja siitä että järjestit kaikki asiat.isä anna voimaa uskossa ota heikko uskoni vastaan. Siunaa koti ja perhe,auta että selviän lainojen ja velkojen kanssa anna minulle järkeä ja tahtoa parantua ja hoitaa velkani.siunaa perheeni ja iso vanhemmat sisarten perheet.isä siunaa ystäväni ota masennus pois anna uutta anna uusi ystävä ja elämän ilo hänelke.isä mä 0ydän että autat häntä.rukoilen myös usko sisaren puolesta hänen terveysongelmien puolesta.isä suojaapoikasni anna voimaa ja iloa kasvaa pidä hönethyvälläja diunatulla tirllä.auta että koulu voi jatkua hyvin eikä tule kiusaamisia..Isä anna minulle anteeksi.olen niin yksinäinen tämän syntitaakan kanssa en meinaa jaksaa kun olen niin syntinen ja turhamainen. Riittääkö armo minulle joka päivä uudestaan anteeksi kun olen näin heikko ja tapojeni orja olen tyhmä ja parantumattoman oloinen itseni suhteen.en osaa rakastaa itseäni sellaisen kuin olen.pelkään että jotain pahaa ain tapahtuu ja mikään eikestä.toussa yönähuusin unissani itkuakun minua ei uskottu.isäminulla on hylkäämiskokemukdia jotka nousevat aina pintaan ja oireilen paljon,salaan oireeni ja ne uuvuttavat minut.isä paranna minut .elän häpeässä ja pelossa itseni kanssa pelkään että perheeni kärsii minun vuokseni tai koti menetetään velkojeni vuoksi. Auta ettei näin ole eikä näin käy vaan selviän veloistani. Usein tunnen että olen näiden tuhojen edessä yksin ja häpeissäni. Pelkään aina että pahat tulevat ja pilaavat kaiken luottamus kaikkeen on heikoilla kärsin ja pidän .vaateriippuvuudesta.paikkaan niiden tilaamisella huonoa itsetuntoni niillä hoidan ja hyvittelen itseäni ja ainakin uuvun tai jotain pahaa tapahtuu huomaan tilanneeni jotain. Olen addiktoitunut varmaan myös.Tarvitsen jatkaakseni jotain ja luulen tarvitsevani haluavani kaiken mitä voin tilata.isä en ole tässä parantunut en ole halunnut luopua vaaterakkaudestani.se tuhoaa minua ja elän vuoristorataa halujen ja huonon omantunnon kanssa.auta minut tasapainoon kun jäin lomalle tilasin ja tilasin vaan .isä auta että selviän tämän asian kanssa.auta että pääsen psykoterapiaan että jaksan hakea sitä että työpaikan asiat järjestyvät .siunaa esinaistani anna hänelle voimaa ja viisautta pitää vallankahvassa kiinni.siunaa välille auta että hän voisi luottaa minuun ja arvostaisi minua alaisenaan.siunaamyös esimiestäni auta häntä anna perheelle yhteistä iloa ja anna vaimon parantua.auta ettei hän kohtelisi minua enää väärin anna hänelle anteeksi.auta ettei tule enää kiuaamista tai eriarvoisuutta. .auta että saan pitää työni ja että jos mahdollista minut kutsuttaisiin sinne uuteen työpaikkaan auta ettei soveltuvuus kokeet menneet niin huonosti että se olisi ollut syy perääntymään tämä vaivaa minua minun on vaikea luottaa siihen että asiat on niin kuin ne kerrotaan. Isä paranna tämäkin paine minulta. olen myös tullut kipeäksi kuin tavallisesti lomalla.auta että tämä tauti paranisi nopeaan isä kuule minua anna minulle anteeksi ja johdata näiden syntien ja viikojeni kanssa..isä voitko rakastaa minut ehjäksi antaa uskoa ja pyhää henkeä suojaksi.otatämä syntisyyteni vasta ja auta että voin luottaa heikkouksussani rypiessä jeesuksen sovitustyöhön ja että vahvempana olla kiitollinen ja uskollinen uskosta jonka minulle olet antanut.että voisin palvella sinua kykyni mukaan ja laskea kaiken sinun käsiisi.isä rakastan sinua ja Jeesusta.kiitos auta minua kuule huutoni herra.kiitos ja kunnia herralle.
  P. H. - 29. joulu 2019
 • Rukousta 98-vuotiaan mummini puolesta, jolla erittäin pahaksi edennyt sydänsairaus. Hän on vanhainkotihoidossa.
  - 13. joulu 2019
 • pyydän esirukousta sairauteni puolesta ja isän sairauden ja talousasioiden puolesta.
  k m - 11. joulu 2019
 • Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi minut tästä sairaudesta ja tulisin uskoon ja muiden ystävien ja sukulaisten puolesta
  K M - 27. marras 2019
 • Haluan rukoilla parisuhteeni puolesta, että jaksaisimme vaikeuksien läpi Myös itseni puolesta, että herra auttaisi minua pärjäämään mielenterveysongelmieni kanssa.
  - 09. marras 2019
 • Pyydän apua tilanne työpaikalla on ikävä en enää kestä en pysty keskittymaan työhöni sydän hakkaa ja minua sekoittaa.Esimies on ilkeä ja epärehellinen ei kerro pyrkimyksistä eikä ohjaa.isa auta ylempi esimies piilottelee ja vähättelee.en tiedä mitä teen minun on paha olla enkä saa rauhaa asioita mielestäni isä auta auta.olen tehnyt niin paljon enkä enää jaksa työ on minulle tärkeä auta.tuntuu etten jaksa enää siunaa näitä ihmisiä esimiehiä.auta työyhteisöä auta että saan luottamuksen ja ettei minua kiusata enää.isa tältä kaikki paha tuntuu enkä löydä rauhaa.tule ja järjestä nämä asiat anna uusi tie että joku tukisi auttaisi auta että saisin juteltua tuulan kanssa auta.auta että löytäisimme luottamuksen.auta että jaksan ja selviän työstä avaa kielitaito ja ymmärrys siunaa uudet tulevat työkaverit .isä auta kuule minua Jeesus auta minua.siunaa poikaani koulussa anna turvaa ja hyvää mieltä ettei tule kiusaamisia että oppiminen jatkuu.anna ilo siihen.siunaa avioliittoni kaloria.auta että selviän veloista kuule minua herra kuule. Auta että selviän.kiitos kaikesta Kosketa minua herra.
  Paivi H. - 29. loka 2019
 • Pyydän apua tilanne työpaikalla on ikävä en enää kestä en pysty keskittymaan työhöni sydän hakkaa ja minua sekoittaa.Esimies on ilkeä ja epärehellinen ei kerro pyrkimyksistä eikä ohjaa.isa auta ylempi esimies piilottelee ja vähättelee.en tiedä mitä teen minun on paha olla enkä saa rauhaa asioita mielestäni isä auta auta.olen tehnyt niin paljon enkä enää jaksa työ on minulle tärkeä auta.tuntuu etten jaksa enää siunaa näitä ihmisiä esimiehiä.auta työyhteisöä auta että saan luottamuksen ja ettei minua kiusata enää.isa tältä kaikki paha tuntuu enkä löydä rauhaa.tule ja järjestä nämä asiat anna uusi tie että joku tukisi auttaisi auta että saisin juteltua tuulan kanssa auta.auta että löytäisimme luottamuksen.auta että jaksan ja selviän työstä avaa kielitaito ja ymmärrys siunaa uudet tulevat työkaverit .isä auta kuule minua Jeesus auta minua.siunaa poikaani koulussa anna turvaa ja hyvää mieltä ettei tule kiusaamisia että oppiminen jatkuu.anna ilo siihen.siunaa avioliittoni kaloria.auta että selviän veloista kuule minua herra kuule. Auta että selviän.kiitos kaikesta Kosketa minua herra.
  Paivi H. - 29. loka 2019
 • Isä,johdata, auta että L saa työpaikan ja siten toimeentulon itselleen ja pojalleen.Hyvän työpaikan. Sinun avullasi Isä, jolle kaikki on mahdollista.Kiitos Isä.
  - 29. loka 2019
 • Paranna Isä jalka-selkä-hartiavaivani. Vahvista uskoa, anna rohkeutta puhua Sinusta. Armonlahjoja ja Pyhää Henkeä pyydän. Kiitos Isä, ikikiitos kaikesta.
  Katariina 61 - 12. loka 2019
 • Rukousta että Jeesus tukee ja auttaa poikaani tehtävissään. Anna Isä viisautta että saa opintonsa loppuun suoritettua.Anna voimia, viisautta ja terveyttä. Poista pelot, jännittäminen ja liika stressi. Ohjaa, opasta, neuvo ja tue vanhurskauden oikealla kädelläsi. Kiitos Isä kaiken maan ja taivaan luoja. Amen.
  - 12. loka 2019
 • VAPAUTUMISTA LESBOUDESTA.
  - 10. loka 2019
 • Esirukouspyyntö äidin puolesta, joka sai aivoinfarktin viikonloppuna ja on nyt OYS.ssa hoidettavana. Voimia myös aviopuolisolle tapahtuman vuoksi johtuneesta elämänmuutoksessa.
  Tomppa - 23. syys 2019
 • Masennuksen, uupumuksen, unettomuuden ja raha huolien helpottumista.
  - 12. syys 2019
 • Perheessä liian suuri kuormitus psyykesairaan kokoaikaisesta touhottamisesta ja arvaamattomasta käytöksestä. Perhe ei enää jaksa.
  - 04. syys 2019
 • vapautumista pornoriippuvuudesta
  - 01. syys 2019
 • Isä Taivaan, anna pojalleni viisautta talous- ja raha asioiden hoidossa.Anna vastuuntuntoa. Tuo Isä vaimo kristitty elinikäinen, toimelias hänen rinnalleen jakamaan elontie.
  Äiti 61 - 30. heinä 2019
 • Rukousta että saisin todella selkeän varmuuden,mikä on Jumalan tahto eräässä isossa asiassa,joka toisi paljon muutoksia elämääni.
  - 28. heinä 2019
 • Pyydän esirukous perheenäidin puolesta, jonka lapset ovat kääntyneet häntä vastaan. Levittävät hänestä valheellista tietoa. Herra anna aikuisille lapsille synnintunto ja uudista heidän uskonsa. Auta Herra pian. Perheenäiti uupunut.
  - 22. heinä 2019
 • Vapauta Isä, tyttäreni peloista ja ahdistuksistä.Vapauta traumasta joka uusiutui vieraan ihmisen henkisestä painostuksesta. Tervehdytä täydellisesti syömishäiriöstä.Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen.
  Äiti - 17. heinä 2019
 • Taivaan Isän suojelusta ja varjelusta pojalleni elämässään ja uudessa tulevassa työssään. Isä luo, tuo hänen rinnalleen vaimo, kristitty, toimelias.Auta poikaani ja tytärtäni sekä kaikkia läheisiäni etsimään sinun valtakuntaasi.
  Äiti 61 - 17. heinä 2019
 • Jeesus siunaa kun ollaan vaimon kansa vähän yli viikko yhdessä. Anna rauha ja ei riitoja sekä häirintä pois ettei puhelin soi alvariinsa.
  - 14. heinä 2019
 • Herra,pyydän,että saisin hyväkuntoisen viihtyisän toiveitani vastaavan asunnon pian ja kantoapua tavaroiden kanssa. Uusi asunto ei ole sitä mitä odotin. Kantoapua tavaroiden kanssa tarvitsisin myös ja uusia huonekaluja ja muita tavaroita.
  - 08. heinä 2019
 • Muistakaa rukouksin rakasta 97-vuotiasta isoäitiäni,jolla sydämen vajaatoimintaa.
  - 04. heinä 2019
 • Rakas herra pyydä että mieheni lopettaisi baarissa käymiset kokonaan että meidän parisuhde ei rikkoituisi Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä.
  Nainen - 25. kesä 2019
 • Rakas Jeesus siunaa vanhempieni Lapin reissu ja anna turvallinen matka. Siunaa että löydämme vaimoni kanssa asioista Herran tahdon ja pehmitä vaimoni sydäntä että voisimme keskustella asioita rauhassa. Jeesus auta monissa käytännön asioissa. Amen
  - 24. kesä 2019
 • Jeesus Kristus rukoilen ja pyydän paranna veljeni ja hänen tyttöystävänsä parisuhde ja riidat johon syntyi pääsiäisenä pieni poika lapsi.He ovat vielä nuoria ja kokemattomia herra ole heidän tukena ja ohjaa heitä elämässä ja auta heitä pysymään yhdessä sekä pyydän että veljeni pitkään jatkuneet selkä ja muut kivut helpottaisivat. Aamen.
  H. O. - 05. kesä 2019
 • Rakas Taivaallinen Isä. Kuten tiedät, vointini on heikentynyt viime aikoina. Oireeni ovat vakavia ja minua pelottaa. Rukoilen että oireeni tutkitaan kunnolla ja niille löytyy selitys. Isä, Anna tämän kaiken johtua perussairaudestani rasmussenin enkefaliitista. Aamen
  - 05. kesä 2019
 • Rakas taivaan isä. Kuten tiedät vointini on heikentynyt viime aikoina. Pelkään, että kyseessä on jotain vakavaa. Rakas Isä, anna oireiden johtua perussairaudestani, rasmussenin enkefaliitista.
  - 30. touko 2019
 • Jeesus aloita prosessi että avioliittomme tulee kuntoon vuoden aikana.Herra pura väärät asiat ja luo uutta niihin asioihin joissa vajaata. Herra poista väliltämme erottavat muurit ja sulata jää.Kiitos
  - 27. touko 2019
 • Hei! Rukoilisitteko tyttäreni valmistumisen puolesta, jotta hän saisi tutkintotodistuksen. Lisäksi pyydän rukousta Suomen ja Israelin puolesta. Anna rakas Jeesus rauhaa ja herätystä molempiin maihin. Kiitos
  - 03. touko 2019
 • Jään asunnottomaksi tulevan putkiremontin takia viikon päästä. Alkuun voin olla jonkin aikaa ystävän luona toisella paikkakunnalla. Luottotiedot on aikoinaan mennyt joten asunnon saanti vaikeaa. Herra kuule rukoukseni,että saisin uudelta paikkakunnalta nopeasti uuden asunnon missä edullinen vuokra ettei tarvitsisi olla kauaa asunnottomana. Kuopio tai jyväskylä olisi kiva paikka asua. Työpaikka olisi myös hyvä löytyä,oma seurakunta missä käydä,uusia kunnollisia ystäviä ja kun aika on oikea niin elämänkuppanikin.
  - 28. huhti 2019
 • Herra auta, että lasteni silmät avautuisivat totuudelle. Näytä heille, että he ovat hyljänneet äitinsä väärin perustein. Uudista myös heidän usko.
  - 01. huhti 2019
 • Jeesus Kristus haluan että kipujeni syy selviäsi magneetti kuvauksissa joihin olen menossa ja tulisin kuntoon koska haluan elää ja rakastan elämää. Toivon myös että parisuhteeni kestäisi ja kaikki läheiseni tulisivat kuntoon eikä vastoin käymisiä enään tapahtuisi.Pyydän että elämäni muuttaa suuntaan parempaan sieltä kurjuudesta mistä on lähdetty. Kiitos Jeesus Kristus elämästä Joka on annettu ainoaksi.
  Maria - 31. maalis 2019
 • Auta Jeesus olen sairas, väsynyt ja on vaikeaa, Jeesus ota minut pois.
  Leila - 24. maalis 2019
 • Herra Jeesus siunaa ulkoilmatapahtumat...8.6 Myyrmäki, 15.6 Hakunila , 13.7 Vaasis ja Ex-crim D. Lahti 10-11.8. Tuo paljon kuulijoita, anna kaunis sää ja voitelu puhua ilosanomaa selvästi uskosta osattomille. Jeesus tuo media paikalle ja kirkastakoon jutut Herra sinua.
  - 21. maalis 2019
 • Herran apua että tyttäreni parantuisi täydellisesti niin fysiologisesti kuin henkisesti syömishäiriöstä, vatsavaivoista, peloista.
  Katariina - 18. maalis 2019
 • Kutsumukseni selkiytymistä.
  - 07. maalis 2019
 • Muistetaan rukouksessa että saan välit kuntoon erään ystävän kanssa ja että ystävä tulisi syntymäpäivilleni. Rukoillaan meille yhteisiä mukavia hetkiä sekä sopua, rauhaa, hyvää yhteisymmärrystä ja että voimme auttaa toisiamme jos tarvetta sille ja että Jeesuksen rakkaus saisi keskellämme vallita. Rukoillaan Jumalan rakkauden voimaa meidän välillemme että Jumalan tahto tämän ystävyyden osalta tapahtuisi eikä olisi välillämme mitään kielteistä. Rukoillaan että synttärit olisi ikimuistoiset ja että Jumalan siunaus ja varjelus olisi kotini yllä.
  Henna Makkonen - 02. maalis 2019
 • rukoilkaa että minulle selviäisi, onko eräs mies minulle se oikea. olen ollut yksin yli 22 vuotta. (kaksikymmentäkaksi vuotta).
  - 28. helmi 2019
 • Nettiriippuvuudesta vapautumista.
  - 16. helmi 2019
 • Tarvitsen apua parissa isossa asiassa.1. Talossa on muutama ihminen petoksella ja huijaamalla anastanut vallan. Jeesus pura ja kaada tämä väärien liitto. Jeesus siunaa että tulee muutos ja saamme elää rauhassa. 2. Jeesus nosta minut ja vaimoni kaiken myrskyn yläpuolelle ja saamme levosta käsin nähdä tekojasi ja saamme kokea armoa ja laupeutta tulevina päivinä. Kiitos
  - 07. helmi 2019
 • Oppimisvaikeuksieni puolesta.
  - 13. tammi 2019
 • Itkuisuuteni loppumista.
  - 13. tammi 2019
 • Helpotusta tukalaan rahatilanteeseeni.
  - 10. tammi 2019
 • Opiskelut jäi aloittamatta koska en saanut asuntoa uudelta paikkakunnalta. Luottotiedot meni aikoinaan mikä vaikeuttaa paljon asunnon saantia. Rahaa takuisiinkaan ei ole,kela maksaisi takuun kohtuuhintaiseen asuntoon maksusitoomuksena,mutta vuokranantajat ei tahdo hyväksyä maksusitoomuksia. Putkiremonttikin alkamassa nykyisessä asunnossa huhtikuussa joten tästä pitää lähteä. Herra,pyydän,että tulisit apuun näissä asioissa. Anna minun saada hyvä kohtuuhintainen asunto uudelta paikkakunnalta ennen remontin alkamista,anna takuiden ja muuton järjestyä sekä kaikkien muidenkin asioiden. Jeesuksen kristuksen nimessä aamen.
  - 08. tammi 2019
 • Oikeuden saamista ystävälleni, jota lääkärit ja poliisi kohdelleet kaltoin. Kyseessä psyykkisesti täysin terve ihminen, joka fyysisesti monisairas kipupotilas. Sairaudet ovat vieneet häneltä omaisuuden ja työkyvyn.
  - 28. joulu 2018
 • Rakas Taivaallinen Isä, tuon eteesi asioita joita en voi hoitaa ja voittaa omin voimin. Jeesus siunaa työni ja anna jo ilo tämän kovan syksyn ja koetusten jälkeen. Samoin eräs henkilö on mustanmaalannut sekä pilkannut minua monille ihmisille valheilla. Jeesus ota tämä henkilö jo kiinni että loppuu törkeät asiat. Jeesus auta avioliitossa että olisi rauha ja meillä olisi töitä sekä toimeentuloa. Kiitos Isä kun kuulet nämä.
  - 17. joulu 2018
 • Voimia palata vegaanisuuteen, joka vei pois kaikki vaivani ja jopa painajaisunet. Kaikki vaivat ja painajaisunet palasivat, kun aloin sekäsyöjäksi elokuussa 2018.
  - 16. joulu 2018
 • Kylkeni rasahti tänään pitkän yskimisjakson ja sairastamisen seurauksena ja pelkään, että sieltä on jotain murtunut. Pyydetään, että Jumala, joka on voimallinen auttamaan, parantaisi kylkeni ja tekisi minut jälleen terveeksi. Kiitos Pyhä Kolmiyhteinen Jumala, että kuulet rukoukseni.
  Sanna K - 01. joulu 2018
 • Alan olla aika finaalissa isojen elämän ratkaisujen suhteen. Vetoankin siksi Raamatun Sanaan: "Hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne." Pyydän, että apu tulee Herralta, kun en enää itse jaksa taistella. Jeesuksen nimessä.
  - 26. marras 2018
 • Jeesus pysäyttäisi pelastaisi H:n ja K:n, jotka ovat pahasti alkoholisoituneet. Jumala vaikuttaisi niin että H hoitoisi 3-vuotiasta ja kouluiässä olevaa oikein. Että T. ja pikku N. pysyisivät terveinä. Jumala antaisi pikaisesti T:non sukulaisten joukosta ostajat edesmenneen T:non omakotitalolle. Jumala parantaisi T:un masennuksen. T:lle löytyisi oikea ammatti tai työpaikka koulutuksen kautta. Jumala parantaisi J:n syövän(epäillään keuhkossa olevan) ihmeen kautta tai lääkärien antaman oikean hoidon kautta. Jumala parantaisi J:an ruokien yliaine herkkyydet. Jumala vapauttaisi(parantaisi) Päivin masennuksesta. Jumala parantaisi M:n hartia-, niska-, ja selkäkivut. Jumala antaisi M:alle voimaa ja viisautta alkaneeseen puolen vuoden määräaikaiseen työhön. Jumala parantaisi J:n närästys- ja laktoosi vaivat. Jumala parantaisi J:n unettomuuden(yöllä kun herään niin uni kaikkoaa). Jumala parantaisi J:n kaikki ruoansulatus vaivat. Jumala parantaisi J:n silmien ikänäön ja selkäkivut. Jumala parantaisi J:n mahan ummetusvaivat. Jumala parantasi J:n ruuansulatuksen niin että J. voisi käyttää tavallista maitoa. Jumala parantaisi J:n eturauhasongelmat(tulisi pitemmät tyhjennysvälit). Jumala parantaisi M:n ylähuulen reiän yliluonnollisella tavalla umpeen. Jumala parantaisi M:n nenän sisäseinämät täysin terveiksi ja Jumala lopettaisi nenän sieraimista kaikki verenvuodot. Jumala nostaisi oikean silmän alaluomen kohdalleen. Jumala parantaisi Mairen kaikki mahan ongelmat. Jumala vahvistaisi yleiskuntoa ja antaisi virkeyttä ja pirteyttä jokaiselle päivälle. Jumala ilmestyisi J:n puolisoasiassa ja antaisi selvän johdatuksen puolisoasiaan, niin että tulisi juuri oikea vaimo J:lle. J:lle löytyisi tosi edullinen remontoitava rivitalokaksio ostettavaksi mahdollisimman pian. Jumala antaisi terveyttä J:n jaloille, käsille, ranteille ja koko ruumiille terveyttä. Jumala parantaisi V:n pukamavaivat. Jumala pelastaisi kaikki J:n uskostaosattomat naapurit, sekä pelastaisi heidät ja vapauttaisi alkoholista ja tupakasta. Jumala rauhoittaisi M:n levottomat naapurit, ja pelastaisi heidät. Että Jumala sulkisi J:n kohdalla tarjolla olevat liian raskaat työpaikat. Jumala avaisi J:lle tosi nopeasti sopivan työpaikan(25h/vko), jotta J. voisi käydä vielä töitten jälkeen auttamassa äitiä. Että Jumala antaisi J:n ruuansulatukseen ruuansulatusentsyymejä. Että Jumala antaisi J:lle rukousystävän, ja Jumala antaisi voimia hoitaa M:n asioita, sekä omat asiat. Että Jumala antaisi J:lle mahdollisimman pian ilmastoidun hyväkuntoisen isomman auton ja nykyiselle autolle löytyisi uskovainen ostaja. Jumala avaisi J:an ja A:n silmät näkemään/tajuamaan oikean rahankäytön. J. ja A. elävät yli varojenja tällä hetkellä. Että Jumala antaisi viisautta A:lle ja J:lle käyttää rahansa oikein(pienet tulot). Jumala parantaisi J:n hampaat ja ikenet täysin terveiksi. H. saisi siivoustyöpaikan, jossa on hyvä palkka(nykyisessä on tosi alhainen palkka). Että H. ja A. uudistuisivat. Jumala antaisi J:lle erikoisen Pyhän Hengen antaman viisauden tulevina päivinä tehtäviin ratkaisuihin. Rukoilkaa että Jeesus pelastaisi M:an lapset, lapsenlapset, lasten läheiset ja koko M:an perhepiirin, sukulaiset, sisarukset ja kaikkien sisarusten perhekunnat ja ystävät. Jumala antaisi M:lle voimaa, viisautta, suojaa ja kestävyyttä poliisin työhön. Jumala keventäisi M:en työtaakkaa, niin ettei tarvitsisi tehdä niin paljon ylitöitä. Jumala siunaisi J:n työkokeilun. Että J:lle löytyisi uusi työkokeilupaikka, tai J. saisi jatkoa nykyiseen työkokeiluun. Jumala vapauttaisi entisen pelastuneen vangin sähkötupakasta ja lain alaisesta uskonelämästä. Jumala pelastaisi kaikki uskosta osattomat kirpparin työntekijät ja asiakkaat. T:lle löytyisi pian sopiva vakituinen työpaikka ja hänelle löytyisi pian sopiva puoliso. Jumala parantaisi M:n migreenin. Jumala parantaisi R:n eturauhas koearvot normaaliksi. Jumala auttaisi niin että H:n hammashoidot hammaslääkärissä onnistuisivat ja H. saisi hampaansa kuntoon. J:n myynnissä olevat ylimääräiset tavarat menisivät kaupaksi.
  J. L. - 22. marras 2018
 • Rukousta pyytäsin. Että Jeesus Kristus todella siunaisi vaimoni työt ja hänellä riittäisi töitä nykyisessä paikassa vielä vuosiksi. Jeesus auta kaikessa että avioliitossa työssä ja elämässä muutenkin olisi siunaus. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 16. marras 2018
 • rukoilkaa puolestani että pysyisin terveenä ja jaksaisin joka päivä.huolia ja murheita on jotka väsyttävät , ja uupumus tulee.Olen nöyrä jumalan edessä mutta en ole täydellinen virheitä tulee, mutta koko ajan jumalan läsnäolo auttaa
  seija kaski - 11. marras 2018
 • Rukoillaan keski-ikäisen perheenäidin puolesta, jolla kipuja. Lääkäri ei osaa auttaa. Herra sinä voit. Armahda ja auta.
  - 10. marras 2018
 • Lapseni ovat 30-kriisissä. Syyttävät minua kaikesta ja eristävät minut yhteydestään. Herra auta sinä ja avaa solmut ja auta takaisin yhteyteen. Uudista lasteni usko. Paranna myös kipeä polveni. Kiitos Herra, että autat.
  - 10. marras 2018
 • Jeesuksen nimessä pyydän avioliittooni rauhaa ja iloa. Poista ihmiset jotka sotkee ja yrittää erottaa. Poista pimeyden hankkeet ja anna hyvä aika. Jeesus siunaa matkamme ja anna turva, ps.91. Kiitos että saamme synnit anteeksi ja uuden alun koko elämään. Kiitos Kiitos
  - 07. marras 2018
 • Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en jaksa enää. Haluan eroon tietyistä asioista, en jaksa enää. Olen masentunut kun ei vaan tule mitään, ei vaan jaksa enää. Kiitos jos muistatte, että pääsen sinne työhön, kiitos jos muistatte minua. Anna mennä hyvin soitto työhön, kiitos jos muistatte minua. Ole armollinen minulle, auta Minua, en Jaska yksin,Kiito jos autat jumala minua. Nyt ja aina, anna tulla kiva posti tänään. Kiitos jos tulisi postia. T.minna
  Minna - 07. marras 2018
 • Jeesuksen nimessä pyydän terveyttä ja vahvistumista koko perheelle.Jeesus siunaa koko talviaika sekä anna sovelias ies sekä töitä hyvin. Jeesus varjele (ps.91) ja saisimme kokea virvoituksen aikoja.Kiitos paljon kun rukoilette.Siunausta.
  - 02. marras 2018
 • Jatkuvissa kiusauksissa ja rahapulassa. Jumalan apua molempiin.Etten tarvitsisi lainata keltään rahaa.
  - 28. loka 2018
 • Esirukouspyyntö päättyneen parisuhteen puolesta. Jumala sinä näet suruni ja loputtomat kyyneleeni. Pyydän harrasta esirukousta, että Jumala voisi vielä tehdä välillämme ihmeen, ja voisimme vielä palata uudelleen yhteen. Rakas Jumala, poista väliltämme ikävät asiat ja johdata meidät kaksi vielä toistemme luo. Poista mieleltämme katkeruus, ja tuo tilalle autuus, rauha ja rakkaus, sekä halu palata yhteen. Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Aamen.
  Särkynyt sydän - 23. loka 2018
 • Rukoilkaa minulle viisautta, kun olen ongelmalapsen lastenvahtina, etten vahvistaisi häiriökäyttäytymistä.
  - 11. loka 2018
 • vasta uskoontulleen miehen puolesta.että löytäisi oman seurakunnan, kasvaisi uskossa ja tunnustaisi rohkeasti uskoaan, ei piilottelisi sitä "vakan alla".
  - 11. loka 2018
 • Kieliopintojeni puolesta. Venäjä, heprea, ruotsi, englanti.
  - 09. loka 2018
 • Herra auta, voimia vievä elämäntilanne, tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Herra armahda! Paranna myös aikuisten lasteni turhat pelot.
  - 08. loka 2018
 • Muistakaa minua rukouksin,olen aika masentunut, mistää ei tule mitään, ei mitään, auta minua nyt, että hoitaja voisi soittaa minulle,kiitos jos voi hyvä ja mukava hoitaja minulle soittaa, ole jumala armollinen, auta, että Partanen ja, että hoitaja voisi soittaa, kiitos jos muistatte, että tulisi hyvä posti tänään.
  Minna - 12. syys 2018
 • Rakas Jeesus auta minua! Helteet ja moni muu asia on tehnyt minut sairaaksi, enkä ole saanut kunnolla nukuttua yli kuukauteen, univelkaa on paljon. Sydämmessäni on vikaa, vajaatoiminnasta kärsin ja viikko sitten oli myös verenkiertohäiriö. Pyydän, että saisin parantua näistä vaivoista kokonaan, Herran hyvän tahdon mukaan! Lisäksi olen yksinäinen ja haluaisin ystäviä ja puolison elämääni. Kiitos, että Herra voi auttaa tässäkin asiassa. Aamen!
  Mika Salonen - 06. syys 2018
 • Epäilen, että työkaverini antavat ohjattavakseni heikompia opiskelijoita ja vaatimattomampia projekteja aivan tarkoituksella. Tahdon jättää tämän mielipahani Herran eteen. Samalla pyydän, että Pyhä Henki varjelisi turhilta epäluuloilta.
  Lehtori - 04. syys 2018
 • Unirytmini puolesta. En osaa nukkua öisin. Aamulla vasta nukahdan ja herään useimmiten klo 16.00.
  - 31. elo 2018
 • Nimessä Jeesuksen pyydän moniin asioihin apua ja vastauksia. Herra auta työasioissa ja evankeliuminasioissa väkevästi. On monta kysymystä ja vaikeutta joten Herra auta. Siunaa että paperi ja raha-asiat tulee kuntoon ja elämäsä tulisi jo vaihe että saa rauhassa ja vakaasti vaeltaa työssä ja avioliitossa. Siunaa ja anna rakkautta sekä aikaa olla yhdessä ja viedä evankeliumia yhdesä eteenpäin. Jeesus poista aikavarkaat ja syöjäsirkat elämästämme ja jäisi jotain säätöönkin. Kiitos Jeesus että autat myös liikkumaan säännöllisesti.
  - 19. elo 2018
 • Herra pyydän,että saisin opiskelu tai työpaikan jyväskylästä,muutto apua, tilavan kauniin asunnon ,uusia kunnollisia ystäviä elämääni ja elämänkumppanin.
  - 30. heinä 2018
 • Pyydän rukousta kahden poikani ja heidän isänsä ex-mieheni puolesta. Miehellä on Parkinsonin taudin oireita, mutta kukaan ei saa häntä lääkäriin, käyttää myös alkoholia, lähimuisti heikentynyt. Itsellänikin sairauksia ja nyt pelkään että todetaan reuma ja diabetes. Kokeet tulossa. Jeesus auta meitä.
  Sirpa - 22. heinä 2018
 • Rukousaiheet; Että Jeesus siunaa uudet työt ja antaa paljon töitä vaimolleni. Herra anna armoasi äläkä saata kiusauksiin vaan päästä meidät pahasta. Anna hyviä päiviä työssä ja vapaalla sekä saisi käydä seurakunnissa kuuntelemassa hyviä saarnoja. Kiitos
  - 20. heinä 2018
 • Ajoin kolarin ja automme vaurioitui. Vakuutusyhtiö määrittää korjataanko autoa enää. Jos eivät korjaa lunastavat auton ja meille jää pieni summa jolla emme saa vastaavaa autoa. AUTA HERRA ETTÄ VAKUUTUSYHTIÖ ANTAA KORJATA MEIDÄN AUTOMME. JA auta Herra meitä raha asioissa.
  - 04. heinä 2018
 • Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en tiedä mitä teen, olen joutunut kokemaan elämässäni paljon kaikkea ikävää. Erittäin paljon olen joutunut kokemaan ikävää. Auta jumala minua ja juhaakin.en kovin kauan jaksa pitää kulisseja päällä. Kiitos jos muistatte minua. Auta jumala.
  Minna - 23. kesä 2018
 • Pyydän esirukousta uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa ja suhde vienyt maailmaan. Iso kiitos rukouksista
  - 24. touko 2018
 • Olen ollut koko kevään rakastunut ja ystävänikin sanoi, että kaunistun päivä päivältä. En ole kuitenkaan tehnyt aloitetta, vaan odottanut miehen tekevän niin. Tänään kuitenkin kysyin hänen kesänvietostaan ja kutsuin hänet Facebook-kaverikseni. Hän vastasi merkitsemallä statuksekseen "varattu". Olen jälleen kerran elämässäni aika hukassa.
  - 22. touko 2018
 • Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa mun ja vaimoni kokea Jumalan armoa ja saamme mennä kevyin askelin eteenpäin. Olet luvannut soveliaan ja kevyen ikeen ja sitä todella haluamme viedä ennaltavalmiissa teoissa. Jeesus siunaa vaimoni hoitotyö, siunaa että saa hyvän korvauksen ja potilaat voi hyvin joita hoitaa. Kiitos Jeesus.
  - 14. touko 2018
 • Rukousaihe; On paljon evankeliointia tästä eteenpäin ja Herra raivaa tien sekä lähettää työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme sujuvuutta, turvaa ja intoa kohdata niitä jotka eivät tunne Jeesusta. Siunaa myös avioliittoni ja perheeni että ei olisi riitoja vaan vaimoni tukisi minua tässä hommassa. Jeesus anna myös siunattuja vapaa-aikoja välillä. Kiitos teille ja Jeesukselle.
  - 07. touko 2018
 • Jumala, Herramme. Minä pelkää jo elää tämän velkatakkani kanssa kun en enään siittä selviä. Sisälläni on ääretön tuska ja hätä joka tekee elämästäni tuskaa elää. En jaksa näin ja voimani ovat pois. Auta Herra että saisin asiani kuntoon, auta. Sanasi ovat vahvoja, jopa niin vahvoja että pelkään joskus niitä mutta sinä olet turvani ollut aina, Herra, aamen.
  Jarmo - 06. touko 2018
 • Rukousaihe srk; Että Jeesus todella auttaa ulkotapahtumissa ja olisi kaunis sää kun kohtaamme ihmisiä. Että mukana on oikeat ihmiset, muusikot ja Herra antaa esirukoilijoita niin paljon että tulee läpimurto. Herra Jeesus pidä myös terveenä, anna intoa ja siunaa avioliitto ettei ole myrskyä. Kiitos paljon.
  - 01. touko 2018
 • rukousta sen puolesta että löytäisin nyvän puolison ja Jeesus näyttäisi elämässä oikean tien
  - 30. huhti 2018
 • Rukousaihe; että Jeesus purkaa kaikki väärät kuormat ja ikeet vaimoni ja mun päältä, anna Jeesus vain sovelias ja kevyt ja auta valvomaan ettei tule jatkossa turhia kuormia. Jeesus Rakas siunaa että vaellammme levosta käsin ja sydämessä olisi ilo seurata Herraa. Kiitos Jeesus armosta ja hyvyydestäsi jota saamme koko elämän kokea. Amen
  - 15. huhti 2018
 • Rukoilkaa johdatusta, onko eräs mies se oikea. Olen pitkään ollut yksin, yli 20 vuotta. Miehellä olisi "ottajia" runsaasti.
  - 14. huhti 2018
 • RUKOUSAIHE; että Jeesus antaa terveyttä ja voimia tehdä töitä mulle ja vaimolleni joka päivä. Sana lupaa että ravitsee pitkällä iällä eikä onnettomuudet kohtaa, ps.91, sekä Korkeimman suojelus on yllämme. On monia ongelmia ja Jeesus voi nostaa mut ja vaimoni niiden yläpuolelle ja saamme nähdä Jumalan avun.Kiitos
  - 09. huhti 2018
 • Herra pyydän,että saisin juuri sellaisen asunnon jyväskylästä millaista etsinkin, opiskelu/työpaikan missä viihdyn ja uusia kunnollisia ystäviä. Johdatathan myös elämääni kunnollisen elämän kumppanin kun aika on oikea.
  - 07. huhti 2018
 • Vaimoni tytär aiheuttaa jatkuvasti häirintää avioliittoomme. Pyydän että hänen vaikutus loppuu vaimoni ajatuksiin ja elämään sekä ottaa vastuun omasta elämästä ja antaa meidän olla.Kiitos Jeesus että näin käy.
  - 21. maalis 2018
 • Vuosia jatkuneen erittäin raskaan elämäntilanteen puolesta ratkaisua. Todella ahdistavaa ja vaikeaa elää. Voimat ihan lopussa.
  - 18. maalis 2018
 • Rukoillaan maaliskuisen mediamisson puolesta, että se puhuttelisi mahdollisimman monta ihmistä Pohjanmaalla ja muuallakin Suomessa. Kiitos Jeesus mitä teet.
  Pelle Gudsson - 16. maalis 2018
 • Tapasin tänään Ruotsissa suomalaisen, joka tekee vapaaehtoisesti hengellistä työtä. Hän vaikutti jotenkin apealta. Siksi jätän hänet rukouksiinne. Pyydetään hänen elämäänsä iloa Jeesuksen nimessä!
  - 15. maalis 2018
 • Olen osa-aikaisettu 51v. nainen, ja etsin lisätyötä. Ahdistava tilanne, pyydän että Jumala antaisi rauhansa ja avaisi pian oikean uuden oven! Kutsu elää olla mukana Jumalan valtakunnan työssä. Kiitos.
  Heidi - 08. maalis 2018
 • Esirukousaihe; Herra Jeesus anna Pyhän hengen virvoittavat sateet elämämme ylle ja tuo uudistava Gileadin balsami haavoihimme. Herra kosketa ja paranna suuressa armossasi. Kiitos Jeesus että siunaat vaimoni työt aivan uudelle tasolle ja on voimia ja viisautta tehdä vaativaa työtä. Lopuksi Herra Jeesus siunaa lapsemme ja auta asunto, opiskelu ja työasioissa.Suurkiitos
  - 28. helmi 2018
 • Pyydämme Jeesusta avuksemme että ymmärtäisimme ja rakastaisimme toisiamme edelleenja huomioisimme toisemme vielä 47 yhdessä olon jälkeenkin
  Seppo Räty - 01. helmi 2018
 • Rukousaihe; Että Jeesus koskettaa vaimoani väkevällä kädellä sekä ottaa murheet ja taakat. Kiitos Jeesus että murrat ikeet ja taakt mun yltä sekä saan iloita elämästä tänä keväänä. Jeesus auta myös raha-asioissa etten joudu ottaa lainaa vaan pidä huoli. Vetoan ps 23 ja Fil 4 jae 19 .Kiitpos Jeesus että kohta saamme avun ja vastauksen.
  - 27. tammi 2018
 • Pyydän, että en joutuisi sairaalaan. Herra, varjele! Ja että saisin nukuttua.
  Jenni - 16. tammi 2018
 • Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse lääkitystä aloittaa.
  Jenni - 15. tammi 2018
 • Rukouspyyntö, muutama asia johon pyydän Herralta muutosta: Että Jeesus purkaa riippakivet vaimoni ja mun elämästä ja saamme soveliaan ja kevyen ikeen ja pidä nämä väärät taakat pois tulevaisuudessakin. Herra Jeesus siunaa tämä talvi ja anna terveyttä ja saisi uuden innon liikkua ja pitää huolta terveydestä. Että tänä vuonna työasiat mene todella hyvin ja saisi nähdä Jeesuksen apua ja johdatusta jatkuvasti. Kiitos paljon.
  - 11. tammi 2018
 • Rukoilkaa, etten enää lankeaisi jatkuvasti samassa asiassa.
  - 08. tammi 2018
 • Rakas Jeesus Kristus. Pyydän kuule minua ja kosketa minua ja paranna minut kaikilta kivuiltani ja anna minulle mahdollisuus nukkua yöt. Herra auta kissaani paranna hänet kun en tiedä mikä pientä vaivaa, herra auta kaikkia läheisiäni , auta mummoa joka on vaikeasti sairas ja isääni jolla on diapeettes sekä veljeäni jolla on paha masennus, lääkeriippuvuus ja kipuja selässä, sekä pidä parisuhteeni lujana eläkä anna kenenkään tulla väliimme. Anna minulle intoa omatoimiseen työhön ainakun pystyn ja mahdollisuus tienata elantoni, Voimia rankkaan kestäneeseen elämääni aamen.
  Maria - 04. tammi 2018
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus Kristus siunaa avioliitomme väkevästi ja saisimme lukea Raamattua yhdessä sekä rukoilla. Herra anna hyvä aika elämäämme ja voisimme kokea Herra virvoittava läsnäoloa joka päivä arjen ja työn keskellä. Jeesus pura päältämme kuormat ja taakat sekä anna sinun sovelias ja kevyt niinkuin olet luvannut. Kiitos Jeesus siitä ilosta ja armosta mitä olemme saneet kokea kaiken kiireen keskellä.
  - 30. joulu 2017
 • Rukouspyyntö. Jeesus kosketa nieluani että yskä lähtee joka vaivannut 20 vuotta. Jeesus siunaa myös rahavaroilla koska teen työtä uskossa ja anna ihmisiä jotka kantaa taloudellisesti evankeliumintyötä sekä anna näkyä vuoden 2018 työhön sekä avaa oikeat ovet ja alueet julistaa evankelimiumia. Kiitos Jeesus ja Kunnia kaikesta.
  - 25. joulu 2017
 • Rukoilkaa vaimoni puolesta joka on sekaantunut asioihin jotka eivät kristitylle kuulu ja pelasta avioliittomme
  A V - 23. joulu 2017
 • Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä.
  Jenni - 23. joulu 2017
 • Niiden ihmisten puolesta, jotka olivat kadunkansan joulujuhlassa 18.12.2017. Että sana uskossa sulautuisi heihin, löytäisivät seurakuntayhteyden ja Jeesuksessa uuden elämän ja selviytyisivät kerran voittajina iankaikkiseen elämään.
  E. V. - 20. joulu 2017
 • Pyydän, että Herra vapauttaa minut kokonaan "jännityskohtauksista".
  Jenni - 19. joulu 2017
 • Esirukous: Herra Jeesus, ota kaikki taakat ja murheet mun ja vaimoni yltä, armahda ja anna uusi aika. Jeesus puhdista verelläsi meidät ja uudista ja älä muista meidän pahoja tekoja vaan siunaa ja anna meidän kokea sinu armoa ja laupeuta elämässä Kiitos Jeesus että saamme lähteä vaimoni kanssa eteenpäin rohkeasti ja iloisin mielin.Amen ja Kiitos
  - 15. joulu 2017
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja antaa hyvät säät työhön. Herra tuo joka päivä niitä joille voin puhua sinusta ja anna tarkka näky ensi kauden työstä sekä siunaa hyvällä tiimillä ja muusikoilla. Herra siunaa myös kotini ja vaimoni että saamme elää yhdessä rukouksin. Kiitos todella paljon kun muistatte näitä asioita. Amen
  - 10. joulu 2017
 • Esirukouspyyntö : Jeesuksen nimessä pyydän että ahdistus vähenee ja ei olisi koko ajan niin masentava olo. Herra Jeesus anna jo ilon aika ja voimia lenkkeillä sekä Herra ota taakat ja murheet. Kiitos Jeesus että siunaat vaimoni työt ja potilas jota hoitaa, saisi terveyttä ja voimia elää vielä vuosia. Kiitos Jeesus
  - 29. marras 2017
 • Rukouspyyntö. Taloyhtiössämme on vaikeita ihmisiä jotka koko ajan estii vikoja ja valittaa kaikesta. Pyydän että Jeesus puuttuu tähän tilanteeseen ja loppuu toi valhe, pihapuheet ja saamme hyvän hallituksen ensi vuodeksi. Kiitos Jeesus että näytät valtasi ja saamme vielä iloita. amen
  - 26. marras 2017
 • Rukouspyyntö että pääsen sokerisista ja vaaleaa vehnäjauhoja sisältävistä tuotteista. Suurimpana houkutuksena suklaa, joka nyt kaikkialla halpaa, eli kympillä kolme rasiaa.
  - 23. marras 2017
 • Rukoilkaa etten toistuvasti lankeaisi aina samassa asiassa.
  - 17. marras 2017
 • Paranemista vaivasta, johon ei auttanut edes kaksi leikkausta. Enää ei voi leikata.
  - 12. marras 2017
 • Akuutti asia Jeesukselle; että taloyhtiön asiat tulee kuntoon ja Herra murtaa pimeyden täällä. Jeesus anna viisautta toimia ja pystyn rauhassa johtamaan hallitusta. Kiitos Jeesus että tulee erittäin rauhallisia kokouksia ja siunaa isännöitsijää.
  - 06. marras 2017
 • Esirukouspyyntö ja kiitosaihe; Kiitos Jeesukselle että Herra on armossaan johtanut ja siunannut. Pyydän vielä että Jeesus vastaisi moniin rukouksiin joihin odotan vastausta lasteni kohdalla sekä vaimoni saisi uudistua täysin ja haluaisi uudestaan syttyä Pyhän Hengen tuleen. Jeesus siunaa evankeliumintyöni ja anna hyviä työtovereita, rahavaroja sekä auta löytämään ne ihmiset joille voisin puhua kirkasta evankeliumia. Amen.
  - 02. marras 2017
 • Avioliitossa hyvin vakava kriisi...tytär tuo ongelmia ja rukous jäänyt kokonaan pois. Herra auta ja neuvo tie ulos tästä ahdingosta. En jaksa enkä voi puuttua näihin asioihin. Muistakaa rukouksin tätä .Kiitos
  - 27. loka 2017
 • Rukousaihe. Että Jeesus väkevästi siunaa Israelin matkamme ja koiramme voi hyvin ja turvallisesti sen viikon uudessa hoitopaikassa. Kiitos Jeesus että saamme levätä, virvoittua ja saisi nähdä jotain ihan uutta. Kiitos Jeesus kymmenestä vuodesta avioliitossa. amen
  - 18. loka 2017
 • Rukouspyyntöjä 1. Taloyhtiön asiat, että murtuu kaikki riitely ja siunausten ajat tulee taloon. 2. Että Jeesus ottaa kaikki mun ja vaimon taakat, murheet , ikeet ja saamme kaikki synnit anteksi ja uuden ajan elämään ja työhön. 3. Että saamme olla terveitä Jumalan armosta sekä liikuntakyky säilyy. 4. Herra anna lapsille töitä/koulutuspaikka ja innoita heitä tekemään työnsä kunnolla. Voi Herra auta jo yhtä poikaani saamaan töitä ja loppuu pelaaminen ym turha. Amen,.
  - 10. loka 2017
 • Herra Jeesus siunaa ja anna esirukoilijoita evankeliumintyön tueksi että jaksan ja voin tehdä tarkasti sen mitä Herra pyytää. Kiitos Jeesus että saan välillä levätä ja pitää helpompia kuukausia. Kiitos.
  - 04. loka 2017
 • Tärkeä ja ajankohtainen rukousaihe; Huumepoliisi J. Aarnion asiat tulee julki ja totuus tulee esiin. Kiitos Jeesus että kaikki todisteet löytyy ja Herra paljastaa kaiken vilpillisen toiminnan jota tehty huumepoliisin työssä. Herra heitä valhe ulos tästä asista nyt. Kiitos Jeesus.
  - 03. loka 2017
 • Rukouspyyntö. Herra Jeesus uudista vaimoni täydellisesti, sytytä ensirakkaus ja halu rukoilla. Herra sytytä vaimoni rukouselämä tuleen ja anna ihan uusi aika työssä ja kammiossa. Kiitos Jeesus
  - 02. loka 2017
 • Unirytmini ja masennukseni puolesta. Mikään ei huvita. En haluaisi millään nousta ylös päivisin. Vaikka kirjeposti kolahtaa ovesta, jatkan vain uniani, enkä enää ole käynyt verkkokursseja (kielikursseja), joista olin alkuun niin innoissani.
  - 28. syys 2017
 • Ateisti-poikani uskoontuloa ja Jumalan varjelusta hänelle. Hän on 25- vuotias.
  - 27. syys 2017
 • Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolisoa, jolla olisi sama kutsumus. Olen ollut yksin yli 20 vuotta. (kaksikymmentä).
  - 25. syys 2017
 • Tätini ja hänen miehensä uskoontuloa. Ovat jo iäkkäitä. Elävät terveellisesti. Eivät syö lihaa.
  - 25. syys 2017
 • Rukoilkaa lauluääneni puolesta.En osaa oikeaa laulutekniikkaa ja varmaan siksi ääneni pettää usein.Pian olisin ystäväni kanssa vastuussa Sanan ja sävelen illassa.Se olisi minulle ensi kerta nykyisessä seurakunnassani.
  - 24. syys 2017
 • Auta Jeesus että saisin vaimoni kanssa lapsen jota jollaan yritetty jo pitemmän aikaa mutta ei ole onnistunut vielä, sitten pyydän voimia Marille että jaksaa tehdä kahta työtä yhtäaikaa ja pyydän vielä että saisin itsekkin kivan työn opiskelun lisäksi.
  Mika Hartikainen - 18. syys 2017
 • Jeesus , anna nyt todella siunauksen aika ja ota taakat ja murheet. Herra anna voima lenkkeillä, syödä terveellisesti ja avioliitossa olisi hyvä aika sekä yskänkohtaukset loppuu. Kiitos Jeesus että murrat pimeyden ja vastaa armosta rukouksiin joita olen paljon tuonut eteesi.Kiitos todella paljon kun muistatte tätä aihetta. Kiitos Jeesus
  - 13. syys 2017
 • Rukous parantumiseni puolesta että saisin liikuntakyvyn takaisin. Kiitos Jeesus
  Marja - 12. syys 2017
 • Rukouspyyntö; syksy alkaa ja uudet rukousillat myös . Herra johda ohjaa ja ilmesty väkevästi illoissa. Herra tuo oikeat puhujat sekä myös väkeä kerroksilta kuulemaan Sanaa. Kiitos Jeesus että autat myös Jonathania väkevästi ota taakat pois sekä johdata meitä monissa projekteissa. Kiitos
  - 09. syys 2017
 • Jeesus siunaa Jonathania, Leiffiä ja evankeloimistiimiämme...Herra kulje edellä ja avaa ovia tehdä työtäsi kaikella siunauksella. Kiitos Jeesus että annat viisautta ja ymmärrystä kaikkeen sekä auta myös taloudessa. Kiitos paljon.
  - 26. elo 2017
 • Rukousaihe...hermot menee kun jatkuvasti jotkut henkilöt häiritse avioliittoamme ja soittelee. Pyydän että vaimoni saa rauhan ja saamme elää omaa elämäämme . Herra siunaa että olisi aikaa rukoilla ja lukea sanaa sekä tehdä työtä hyvin. Herra ota taakat ja murheet meidän päältä ja anna jo iloa. Amen
  - 20. elo 2017
 • Herra, auta meitä, eheytä, korjaa meidät, anna perheemme pysyä koossa. Anna muut avaimet ja ratkaisu kuin ae. Kiitos Herra, että autat lastasi. Jää Herra siunaamaan ja rakastamaan meitä.
  Maija - 19. elo 2017
 • Jeesus Rakas...siunaa todella viisaudella ja rakkaudella ja voisin joka päivä todistaa ja rukoilla ihmisten kanssa missä ikinä liikun. Anna Herra aivan uusia aika elää ja kohdata ihmisiä. Pyydän myös profetian armolahjaa kirkkaana . Kiitos Kiitos
  - 13. elo 2017
 • Rukouspyyntö: Ulkotapahtumien puolesta että Jeesus lähettää työmiehiä, antaa voitelun puhua ja kauniin sään. Jeesus ohjaa johda ja anna myös luvat kaikkiin tilaisuuksiin. Kiitos Jeesus.
  - 31. heinä 2017
 • Rukousaiheet; Että Jeesus antaa selkeän näyn mitä tehdä syksyllä ja antaa hyviä työtovereita mukaan. Lisäksi Jeesus antaa runsaasti rahavaroja evankeliumintyöhön. Pyydän myös vaimolleni voimia työhön ja Jeesus siunaa hoitotiimiä missä vaimoni työskentelee. Jeesus anna pojalleni lukkosepän harjoittelutyöpaikka ja siunaa meidän lapisiamme. Kiitos kun muistatte näitä aiheita.
  - 19. heinä 2017
 • Kiitosaihe, Jumala vastasi rukouksiin, uskovan tytön ja narsistisen pojan välille tuli ero. Pyydän edelleen rukousta uskovan tytön puolesta, koska poika häiritsee jatkuvasti yhteydenotoilla elämää. Lämmin Kiitos rukouksista!
  - 11. heinä 2017
 • Rukoilen, että mies, jonka puolesta olen paljon rukoillut, oppisi tuntemaan Jeesuksen rakkauden ja tulisi uskoon. Pyydän samaa myös hänen perheelleen, suvulleen ja ystävilleen.
  - 21. kesä 2017
 • Muistakaa rukouksin minua taistelu väärää oppia vastaan joka ei tunnusta Jeesuksen veren voimaa pelastuksessa monin paikoin Suomessakin kiitos ja siunausta,keijo
  keijo leppioja - 17. kesä 2017
 • Pyydän esirukousta että osaisin toimia viisaasti ihmissuhteissa. Koen että tarvitsisin hyviä ystäviä voittaakseni yksinäisyyden ja toivon myös että Herra voisi johdattaa minulle puolison.
  - 16. kesä 2017
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä, ja pelastaisi hänet, ja koko perheen. Kiitos avusta sisar. HERRA VAHVISTA MYÖS SISARTA KAIKEN KESKELLÄ
  - 08. kesä 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän siunausta ja apua työhöni...olen jäänyt aika yksin. Kiitos Jeesus että annat työtovereita ja vaimoni myös jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota kivet pois sydämeltä ja anna todella hyvä syksyn aika ja että lomamme onnistuu. Kiitos.
  - 28. touko 2017
 • Opetan yliopistolla Ruotsissa ja lukukausien aikana olen paljon tekemisissä opiskelijoiden kanssa sekä seminaareissa että kahden kesken kasvokkain että sähköpostitse. Pyydän, että Jumala siunaisi nämä kohtaamiset ja siunaisi näitä opiskelijoita.
  - 08. touko 2017
 • Rukouspyyntö seurakuntaan. Että Jeesus väkevästi murtaa esteet evankeliumintyöltä mitä teemme eri puolilla. Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja pidä myös terveenä kaikin tavoin. Kiitos Jeesus että siunaat lapsemme ja vaimoni hoitotyön. Herra auta työskentelemään levosta käsin ja niin ettei pala loppuun. Kiitos.
  - 06. touko 2017
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - 20. huhti 2017
 • Pyydän rukousta parisuhteeni puolesta. Tilanne on kärjistynyt todella pahaksi, osaksi minun välinpitämättömyydestä ja kumppanini kyvyttömyydestä antaa anteeksi. Pettämistä suhteessa ei ole ollut, mutta ongelmatekijät ovat tulleet ulkopuolelta. Pyydän rukousta, että poikaystäväni kykenisi ymmärtämään, että mitään pahaa ei ole loppujen lopuksi tapahtunut ja hän oppisi antamaan anteeksi (hänellä on paha ongelma, mitä tulee anteeksi antamiseen sekä vihan tunteisiin). Tilanne on todella paha. Pyydän, että Jumala kuulee tämän ja tulisi väliin rauhantekijäksi.
  S R - 16. huhti 2017
 • Kiitos ja rukousaihe; Kiitos paljon rukouksistanne, moniin asioihin tullu vastaus ja asiat etenee...vielä pyydän että kesän työt sujuu vaimollani ja mulla hyvin ja kun kerromme evankeliumia niin siinä on iloa, rohkeutta sekä se saisi koskettaa ihmisten sydäntä. Herra siunaa lapsemme täysin ja ohjaa heidän elämään. Amen
  - 01. huhti 2017
 • Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.
  - 26. maalis 2017
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus antaa armon auringon paistaa elämäämme ja vaimoni saa uuden työn ja hyvän palkan. Jeesus ohjaa johdata ja auta kaikessa ja anna todella siunattu aika kaikintavoin. Herra Jeesus siunaa että osaisin puhua evankeliumia hyvin ja niin että se saisi muutoksen. Kiitos
  - 12. maalis 2017
 • Ukovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä pitkän aikaa, jotta valmistuisi ylioppilaaksi keväällä. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - 11. maalis 2017
 • Äitini terveyden ja uskon puolesta. Sydänsairautta ja liikunta- ja tukielin vaivoja. Muistakaa myös siskoani ja veljeäni, heidän uskoaan ja terveyttään. Kiitos Jeesus että kuulet.
  m m - 09. maalis 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 06. maalis 2017
 • Pyydän siunausta kaikkiin ihmissuhteisiini ja yksittäisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa sekä työssä että vapaa-ajalla. Haluaisin olla Jumalan rakkauden välikappale.
  Heli - 01. maalis 2017
 • Esirukouspyyntö; Pyydän että Jeesus luo paljon uutta mun ja vaimoni työssä, elämässä sekä evankeliointiasioissa. Jeesus anna tämä vuosi olla todella hyvä ja saamme paljon kulkea tuolla ja evankelioida eri puolilla Suomea. Siunaa Jeesus se sanoma jonka lasket sydämeeni ja ihmiset kääntyisivät sinun puoleen. Jeesus anna armosi olla väkevä ja pidä meidät myös terveenä.Kiitos paljon.
  - 25. helmi 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 22. helmi 2017
 • Rukousaihe ; pyydän Jumalan armoa työhöni että olisi todella hyvä vuosi ja saisi hyviä työtovereita, viisautta, terveyttä. Herra Jeesus siunaa avioliittoni ja että vaimoni jaksaa tehdä raskasta hoitotyötä, ota hänenkin taakat ja uudista rukouselämä palavavaksi. Kiitos Jeesus että suuri ilo on sydämessä ja tulevat vuodet olisivat todella Herran siunaamat. Kiitos Teille kun muistatte tätä aihetta.
  - 11. helmi 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 06. helmi 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 01. helmi 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 25. tammi 2017
 • Pyydän uskossa uudistumista ja saisinko Jumalalta mahdollisuuden vielä uuteen elämään sekä apua elämäni hankaluuksiin jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Hän tietää vaikeuteni ja ongelmani
  Etsijä - 22. tammi 2017
 • enska, 15.01.2017 "Pyydän uskossa uudistumista ja paluuta Kristuksen luo.Apua seurakunta yhteyden löytämiseen.Pyyntö että saisin mahdollisuuden vielä edes kerran asuinpaikkakunnan vaihtoon asun pienellä paikkakunnalla.Palkallisen työn löytymiseen.Sekä että voisin auttaa ihmisiä Jumalan tahdon mukaan. Etsin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan.
  Etsijä - 22. tammi 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - 13. tammi 2017
 • Esirukousta pyydän ALS sairaan Jari Kaplaksen puolesta siellä suomessa Kauhajoell, miraakkelia pyydän tapahtumaan! Rukoilkaa että en menetä näköäni vaan Jumala ja Jeesus Kristus parantaa silmäni ja rukoilkaa että kaikki aikuiset lapseni löytävät uskon että Jumala johdattaisi oikeat ihmiset/enkelit heille ja rukoilkaa että työni nuotisotyön hyväksi jota teen juuri nyt muutaman kuukauden Haaparannalla vaikka asunkin Tukholman läheidyydessä, tuottaisi tuloksia sekä kirjoillani että taiteellani mitä nyt alan laittamaan esille Tukholmassa ja myös Haaparannalla tuen kaikilla tavoin 20 procentilla voitoista sekä myös kirppikselläni jota pidän Haaparannalla viekä jonkun kuukauden , radio ohjelmassa olin kertomassa paniikkihäiriöstäni ja burnautista (en tiedä koska Sisu tadio lähettää sitten? Toimin monin tavoin jo olen toiminut 20vuotta ja olen kyllä saanut aikaiseksikin yhtä sun toista paljon ehkä henkilötasolla ja tällä kertaa taistelen pohjoisruotsin puolesta sekä mielelläni liittäisin pohjois suomen mukaan näihin sosiaalisiin yrityksiin joissa toimitaan niillä voimavaroilla mitä on kullakin! Juuri nyt kokoan muusikoita ja taidetta runoilijoita yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan toivonmukaan toukokuulla koko illan tapahrumaan jossa nuorisotyön tärkeys nostetaan kaikkien tietoisuuteen ,tieni ei ole koskaan ollut helppoa mutta aikaiseksi olen saanut Jumalan kautta olen saanut kokea paljon kun oikein olen ollut jättämässä asioita vuosikymmeniä kestäneitä niin juuri silloin on Jumala auttanut että olen taas jakdanut! Siunausta teille sinne seurakuntaan ja jos haluatte olla mukana vaikuttamassa nuorisotyöhön jollain lailla niin tervetuloa mukaan 0737679610 kirppis on Torgatan 58 (vanha Kultin talo) tiistai-lauantai 12-17,puhutaan suomea ja ruotsia ystävällisin terveisin Sinikka Naumanen
  Sinikks Naumanen - 12. tammi 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - 09. tammi 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 04. tammi 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - 04. tammi 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesus Rakas siunaa ja varjele perheemme sekä ohjaa tarkasti työasioissa. Jeesus tarvitsen selkeän näyn mihin suuntaan mennä ja anna paljon hyvä työtovereita ettei tarvi yksin tehdä. Siunaa että saamme olla terveenä ja Herra lisää armoa armon päälle.Kiitos Jeesus.
  - 21. joulu 2016
 • Jeesus auta nimessäsi pyydän! Tiedät tyttäreni tilanteen. Paranna hänen psyykiset haavansa, ihan pohjia myhöten. Anna iloa, valoa rauhaa ja tasapainoa sisimpään. Lähetä hänelle, joku ihminen, joka osaa auttaa häntä. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen.
  - 17. joulu 2016
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee, sokeassa tilassa ja luottaa johdatukseen vaikka suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä, sitoo ajan ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 13. joulu 2016
 • Rukouspyyntö: Taloyhtiössämme isännöitsijä ja entinen puheenjohtaja yrittää peitellä asioita ja vaikeuttaa työtämme ja hyvää hallintoa. Herra Jeesus ilmesty ja puutu asiaan ja kaikki uhkailu ja kiristys loppuu ja saamme tehdä työtä rauhassa.Kiitos Jeesus että annat mulle taitoa, viisautta ja tuoda asiat esiin oikealla tavalla ja rohkeutta.Kiitos
  - 20. marras 2016
 • JEESUS AUTA! Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 20. marras 2016
 • Jeesus auta! Paranna tyttäreni pakko-oireet ja epävakaa persoonallisuus. Anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen
  Seija - 15. marras 2016
 • Rukousaihe; Jeesus auttaa työasioissani ja saan hyvän talousihmisen/kirjanpitäjän avuksi piakkoin. Herra Jeesus, osoita huolenpitoasi ja johdatusta jatkuvasti minulle ja vaimolleni kuin psalmi 23 lupaa, anna rakkauden lisääntyä avioliitossani sekä myös lapsemme saisivat kokea Jumalan armoa joka päivä. Jeesus siunaa psalmi 91 lupauksilla ja turvallisuudella sekä voisin levittää tehokkaasti evankeliumia koko Suomeen. Kiitos paljon kun muistatte näitä. Amen
  - 12. marras 2016
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi tytön silmät. Kiitos, jos muistatte tyttöä rukousryhmässä. Jeesus auta!
  - 05. marras 2016
 • Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa paljon rakkautta ja hyvyyttä avioliittoomme sekä fyysistä jaksamista niin työhön kuin vapaa-aikaan. Herra avaa uusia ovia ja anna todella hyviä, uusia työtovereita joiden kanssa hyvä toimia sekä viisautta. Pyydän myös että Jeesus osoittaa armoa ja laupeutta joka päivä meille ja viidelle lapsellemme että elämä sujuu. Kiitos Jeesus.
  - 25. loka 2016
 • Niin suuri Hän on. Auta Jeesus taloudessa ja laskujen maksussa ja että kaikki järjestyy ja selviää, kiitos Jeesus aamen. Nimeäs Jeesus koroitamme ja kätemme nyt kohotamme.
  bb bb - 08. loka 2016
 • Kiitos Herralle, että kummityttöni näkökenttää eivät kaksoiskuvat enää vaivaa. Kuitenkin hänellä on vielä ajoittain omituisia, äkillisiä, kouristuksenomaisia liikeratoja käsissään. Jeesus paranna hänet noistakin oireista, kiitos!
  - 29. syys 2016
 • Syksyn rukousaihe; Jeesuksen nimessä pyydän armoa, terveyttä sekä rauhaa perheeseeni ja että työasiat sujuu meillä molemmilla. Herra anna hyviä työtovereita sekä rahavaroja evankeliumintyöhön ja hyvin tarkka suunnitelma jo vuodeksi eteenpäin. Jeesus siunaa viittä lastamme ja anna töitä /opiskelupaikka sekä koiramme jalat tulis kuntoon.Kiitos Jeesus että näihin tulee siunattu vastaus.amen
  - 09. syys 2016
 • Jumala on leveän rukousrintaman avulla vihdoin monen vuoden taistelun jälkeen raottanut ovea akateemiseen maailmaan 22 vuoden aikana Jumalan kunniaksi kehittämälleni Kristus-keskeiselle mielen mallille. Sitä aletaan nyt kokeilla eräässä yliopistollisessa projektissa. Kiitos Jeesus!
  - 26. elo 2016
 • Rakas Jeesus aktivoi koko L:n aivokapasiteetti.Auta opiskelemaan oppimaan muistamaan matikkaa pääsemään läpi syksyn lyhyen matikan ylioppilaskirjoituksista.Anna K opelle ihana armolahja opettaa niin että oppii.Anna Jeesus armosi rakkautesi viisautesi virrata opetuksessa ja perheessään
  Jeesus rakastaa Poijärvi - 25. elo 2016
 • Jumalan kunniaksi 22 vuoden aikana kokoamani Kristus-keskeinen ja poikkitieteellinen pohjamateriaali saattaa päästä tieteellisen tutkimuksen kohteeksi. Tapaaminen erään yliopiston tutkijatohtorin kanssa torstaina 25.8.2016 aamupäivällä. Rukoillaan viisautta tuon mahdollisesti toteutuvan tutkimusprojektin kaikille osapuolille Jeesuksen nimessä. Kiitos Jeesus mitä teet!
  Pelle Gudsson - 19. elo 2016
 • henkisen jaksamisen puolesta,että saisin rauhan menneiltä ja voisin löytää elämän halun ja ilon. senkaiken mikä on kadonnut elämästäni. rakasjumala kadun kaikkeja pahoja tekojani ja pyydän niistä anteeksi antoa, en ole parempi sen jälkeenkään mutta uskon sinuun ja haluan antaa elämäni sinulle. auta jeesus mukaan jokaisewn päivääni, jaksamaan. kestämään uskossa ja iloitsemaan uskossa. siunaa kotia ja lapsia -kiitos työstä, isä tiedät kaiken sen ahdistuksen joka hiipii kurkuun nyt loman loputtua. anna minullekin mahdollisuus tulla hyväksytyksi, että työhöni luotettaisiin ja saisin tilaa. auta ettei esimie kiusaa tai ole epäreilu auta häntä tukemaan ja luotta,maan isä olen rukoillut uutta työtä, avaa se ovi jos se on mahdollista isä anna minulle anteksi . olen hukassa velkojeni vuoksi tili ei riitä laskuihin auta minut tästä tilanteesta anna työtä tai jotain jolla selviän isä en saa nukuttua näiden asioiden takia ja tuntuu että kaiki kaatuu. olen rukoillut ja pyytönyt esirukouksia paljon pyydän edelleen isä auta minua en selviä ilman sinun apua. herra suojel avioliitoani ja auta että rahaasiat jäejestyvät ja pystymme elämään hyvää arkea. isä auta että auto kestää ettei sesäry jos särkyy niin että saadaan korjattua. auta että auto menee katsastuksesta läpi. auta näissä arjen paineissa. isä ota paniikkihäiriöt hja unettomuus pois anna minulle rauhaa jalähimmäisyyttä auta etten olisi paha tai paha ei sasi valtaa sisimmästäni isä auta minua kuule kun huudan jätän asiani sinunkäsiisi, auta vielä siinä englannin kielen oppimisessa auta isä.
  - 12. elo 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni tekisi oikeita ratkaisuja sekä rakastaisi Jeesusta yli kaiken. Herra siunaa myös evankeliumityö ja anna jo uskollisia työtovereita sekä ohjaa työasioissa tosi tarkasti. Pyydän myös sellaista lomaa että todella voisi virvoittua ja vaimoni kanssa olisi kiva olla ja mennä. Kiitos paljon. Amen
  - 09. elo 2016
 • Herra, onko minun oltava yksinäinen. Mikä minussa on vikana, kun en löydä elämänkumppania. Pyydän johdatusta asiaan.
  sirpa - 28. heinä 2016
 • Esirukospyyntö : Rukoilisitteko puolestani että saan selvän merkin ylhäältä että saan toetuttaa sen mitä minun tehtäväni on ..ja missä ja milloin ? Myös rukous kaikkien lasteni ja kaikkien ystävieni ja ei ystävieni, sekä vankien ja kaikkea ahdistusta ,toivottomuutta , pelkoa ja sairauksista kärsiville , tärkeintä että Jumala koskettaa heitä ..ja myös Rukoilen miraakkelin tapahtuvan ALS potilaalle että hän paranisi täysin ! Olen rukoillut hänen puolestaan (aivan vieras ihminen minulle ) mutta olen seurannut kolmisen vuotta Facebookkiryhmässä, ALS Intiaan Jari Kaplas. Potilas on ainakin jo jatkoajalla siitä mitä lääkärit ennustivat noin 2 vuotta ja 5 kk...sekä ruotsalaiselle vanhalle miehelle 88 vuotta hakee Jumalaa mutta ei ole saanut tuntea että Jumala/ Jeesus kuuntelee hänen rukouksiaan..Kiitos ! Kiitos teille .
  sinikka - 21. heinä 2016
 • esirukouspyyntö, Jeesuksen nimessä pyydän että avioliittomme tulee kuntoon ja rakkaus palaa välillemme. Herra ota häirintä pois ja auta tekemään työtä rauhassa sekä kun nyt jäin yksin työhön niin hyvän , uuden työtoverin. Kiitos Jeesus että otat kaikki taakat ja murheet ja näytä täydellinen huolenpitosi. amen
  - 02. heinä 2016
 • Rakas Jeesus anna Pyhän Veresi ylösnousemusvoiman Jumalan lämmön rakkauden vaikuttaa lämmin viesti M:ltä ystävälleen.Siunaa R paranna ahdistus auta nukkumaan Anna Pyhän Veresi parantaa yöllinen ahdistus johon hän herää.Anna RJFA :n matkalle lämmintä ystävyyttä
  R S - 29. kesä 2016
 • Rukousaihe; että Herra Jeesus koskettaa vaimoni sydäntä ja saa parantua kaikesta rikkinäisyydestä ja Jeesus auttaa hänen lapsiaan pois huonoilta teiltä...pyydän myös vanhemmilleni ja lapsilleni tosi siunattua lomaa ja turvallista matkantekoa missä ikinä kulkevatkin. Herra ota heidän taakat ja murheet sekä ole armollinen. Kiitos
  - 27. kesä 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni elämästä puretaan kaikki vahingollinen ja turha, Herra siunaa ja rakenna uutta hyvä. Kiitos Jeesus että saamme terveyttä sekä liikuntakykyä ja jaksamme tehdä töitä. Herra osoita armoa, laupeutta ja suojelusta joka päivä ja puhdista pyhällä verelläsi meidät. Kiitos Jeesus että psalmi 91 ja 23 saavat toteutua elämässämme.Amen
  - 21. kesä 2016
 • Kiitos Herralla, kun pitkäsikainen sukuriehtelö on saanut päätöksen. Vain Herra voi korjata osattomillekin syntyneet vahingot!
  Aino Kukkonen - 18. kesä 2016
 • Jumala on johdattanut minua vaikeiden aikojen yli. Viimeisten vuosien aikana olen ollut todella syvällä, mutta Herra on kuullut rukoukseni. Valoa näkyy tunnelin päässä!
  Ari - 13. kesä 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni saa rauhan ja kaikki kireys, kiukku ym lähtee ja tulee ilo ja rauha. Jeesus siunaa avioliitomme, työmme sekä anna tarkka johdatus kaikessa. Pyydän myös fyysistä terveyttä meille sekä aikaa liikkua luonnossa. Herra siunaa lapsemme ja ohja oikealle tielle armossasi .Kiitos
  - 09. kesä 2016
 • Esirukouspyyntö : Kiitän Jeesusta kaikesta avusta mitä Hän on tehnyt. Nyt tarvitsen erityisesti paljon veljiä ja sisaria avuksi evankeloimaan eli Herra anna hyvä tiimi sekä selkeys puhua evankelimia. Jeesus siunaa että seurakunnat lähtee mukaan ja samme yhdessä tehdä töitä. Jeesus siunaa myös avioliittoni, vaimoni sekä anna myös aikaa olla lomalla kaikesta työstä. Kiitos Jeesus että saamme kokea armoa, laupeutta ja iloa joka paivä. amen
  - 31. touko 2016
 • Esirukouspyyntö; Herra Jeesus nimessäsi on voima koskettaa vaimoani niin voimallisesti että hän saa uudistua uskossa ja saisi ihan uuden ajan elämässään. Nosta Herra häntä ja rohkaise taas todistamaan suuresta armosta mitä hän on kokenut ja anna voima tehdä raskasta hoitotyötä.Jeesus heitä häirintä ulos avioliitostamme. Kiitos.
  - 26. touko 2016
 • Esirukouspyyntö. Herra anna tosi hyviä päiviä ja siunaa avioliittomme. Kiitos Jeesus että avaat uusia ovia ja saamme myös rahavaroja työhömme jota teemme uskon varassa. Jeesus johdata myös lapsiamme oikealle tielle ja anna töitä.amen
  - 24. touko 2016
 • Pyydän muistamaan tulevaa synnytystä ja vauvaa. että kaikki menee hyvin, saan kivunlievityksen, vauva on terve ja toipuminen on nopeaa kummallakin. Jeesuksen nimessä
  - 15. touko 2016
 • Pyydän voimia ja mielen selkeyttä, että selkäni paranisi, saisin otteen sen kuntouttamisesta, voimaa työhön, saisin uuden työn joka antaisi voimaa ja jota jaksaisin tehdä. Nyt pelkään työssä ihmisiä, vaatimukset kasvavat ja tekijöitä on liian vähän, ja esimies valvoo taulukoin ja palaverein kaikkea, Uhka työn loppumisesta on, ja kun pyysin vapaata jotka on olleet pitämättä kauan sanotaan ettei se käy, kannattaa säästää jos tulee lomautuksia. Herra, asiat eivät ole tasapainossa yksilöitä ei huomioida. Töitä on tekemättä jatkuvasti, päivät menevät ettei ehdi hengähtää. Tämä on liian kovaa, pyydän rukousta esimiehien puolesta. Auta minun ja työtoverini työsuhde kuntoon että emme tekisi pahaa toisillemme. Isä anna anteeeksi, mutta työ on pelottava paikka jossa koen voivani huonosti, Voimani vähenevät ja paha on lähellä. Käännä Sinä nämä asiat siellä paremmiksi. Auta että opin ja rohkaistun puhumaan englantia. Siunaa työ mitä teen. Rukoilen uutta työtä esim varaosien puolelta, jossa saan tehdä sitä mitä osaan, ja joku antaisi sille arvon, nyt minusta tuntuu etten saa kuin huomautuksia. Olen saanut tehdä tätä työtä 20 vuotta, mutta nyt pelottaa. Fysiikka ei kestä ja taidot ovat kriitisellä rajalla, pitää osata niin paljon. Herra auta, sinä tiedät, olen riippuvainen tästä työstä ja näistä matka päivistä. Auta että saan sen palkan, olen kietonut itseni velkavankeuteen, laastaroinut itseäni ostamalla vaatteita. Olen siten yrittänyt saada iseäni jaksamaan. Pyydän rukousta että voisin hyväksyä itseni, pääsisin voitolle velkakierteessä ja sisin velkani maksettua niin ettei perheeni tarvitse kärsiä että joka tapauksessa saisin ne maksettua ennen kuin kuolen. Pyydän rukousta ulostuslääkekierteeseeni ja lihoamisen pelkoon, ja rakkautta että vahvistuisin, tuntisin itseni tärkeäksi ja rakastetuksi. Auta etten vihaisi itseäni vaan voisin arvostaa itseäni sinun lapsena. Isä anna anteeksi, auta ettei vaihdevuodet vielä tule ja kun tulevat pärjäisin niiden kanssa, auta minua ruokavalioni kanssa, auta että teen oikeita päätöksiä ja onko minun ruokavalioni nyt oikea, onko gluteeniton se oikea. Puhu minulle, kosketa minua, armahda minua, anna anteeksi olen sanonut tappavani itseni. Auta että jaksan ja löydän uskon ja voiman elää maan päällisen elämäni. Isä auta että jonain päivänä kaikki on paremmin, tee ihme ja paranna selkäni, anna minulle voimaa kotiaskareisiin, siunaa avioliitoni. Auta meitä jaksamaan olemaan yhdessä ja siunaa rakkauselämäämme, vahvista rakkautamme, ja anna anteksi se aika jolloin rakkaudellamme satutimme toisia ihmisiä. Herra siunaa lapsia auta heitä elämässään. Anna Niilolle turvaa ja siunaa mopoilu. Auta ettei velkatakkani horjuta kotia, anna Janille ymärrystä ja anteeksi antoa. Herra auta että kesälomallakin pärjätään, siunaa tuleva syksy. Avaa uusi ovi, auta että saan työtä jolla maksaa velkani. En osaa puolustella miten olen tähän joutunut, olen vain niin paha ja turhamainen, ajattelematon ja vastuuton. Herra paranna minut, kuule minun kaikki huoleni. Ajattelen että kun sinuun uskon, se pelastaa, ei se miten onnistun. Armahda minua syntistä, aamen. Kosketa minua henki kosketa minua, anna elämälle suunta ja tarkoitus, anna hellutain henki. Anna rukousvastaus, merkkejä jotka voin tuntea, ja kokea, nähdä. Anna Pyhä henkesi päälleni, Sinuun uskoen Sinua kiittäen. Rakas esirukoilija, Jumalan lähetti, kiitän sinusta, ja pyydän että kuulet kaikki, viet ne Herralle, rukoilet näiden asioiden puolesta vahvasti.
  P. H. - 15. touko 2016
 • Rukousaihe...Jeesus väkevällä kädellään siunaa työmme ja elämämme vaimoni kanssa sekä avioliitossa olisi rauhan aika. Pyydän myös että saisimme olla terveitä ja elämässä olisi iloa kaiken kiireen keskellä. Kiitos Jeesus että lapsemme saavat töitä ja terveen elämän.Amen
  - 11. touko 2016
 • Rukousaihe; Jeesus siunaa lapsiamme ja anna heille töitä, opiskelupaikat ja hyvä tulevaisuus. Jeesus ole heille hyvä paimen joka päivä ja anna turvallisuutta joka päivä ettei tarvi murehtia jatkuvasti.Kiitos
  - 03. touko 2016
 • Rukousaihe; Jeesus kosketa ja nosta taakat, olemme vaimoni kanssa tosi väsyneitä. Herra virvoita ja kosketa sekä anna suuri ilo surun keskelle. Kiitos Jeesus että nyt alkaa uusi hyvä aika. Amen, amen, amen.
  - 24. huhti 2016
 • Jeesus auta, anna minulle uusi avoin ja rehellinen parisuhde, ahdistaa tämä yksinäisyys, kuule minua Vapahtajani, nimessäsi pyydän. Kiitos Jeesus! Amen
  seija - 22. huhti 2016
 • Pyyydän rukousta kokkolassa 4.5 järjestettävien 2 tilaisuuden puolesta. Että Herra pelastaa ihmisiä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu vähävaraisille, syrjäytyneille, alkoholisteille jne. Että Herra voitelee jokaisen työntekijän ja että Pyhä Henki ssa olla väkevästi läsnä ja kaikki pimeyden vallat ja voimat murtuu Jeesuksen nimessä ja veressä!
  - 19. huhti 2016
 • Herra, johdata minulle uskova, tahtosi mukainen puoliso!Näytä myös, mitä tehdä tulevan kesän suhteen. Minne Isä lähetät?
  - 15. huhti 2016
 • avioliittomme, omat opinnot, mieheni raha-asiat sekä tuleva synnytys että järjestyy kaikki ja menee hyvin sekä lapsi on terve. Jeesuksen nimessä!
  satu - 12. huhti 2016
 • Rukouspyyntö; Aluksi kiitos rukouksistanne, paljon on hyvää tullut Jeesukselta. Mutta monia asioita on vielä kesken ja niihin tarvitsemme Jumalan armoa. Eli pyydän että Jeesus auttaa talous ja raha-asioissa niin ettei mitään puutu (ps.23) ja saamme koko perhe kokea Korkeimman suojelusta jatkuvasti (ps.91). Pyydän myös lisää uskoa ja rauhaa kaiken keskellä sekä Herra Jeesus auttaa avioliitossa että se on hyvä ja luja liitto täynnä rakkautta ja uskollisuutta. Siunaa ja varjele myös lapsiamme ja anna töitä. Kiitos Jeesus.
  - 07. huhti 2016
 • -Että Herra poistaisi vaikean esteen; joka on kotirauhaa tahallisesti koko ajan törkeästi rikkova ja häiritsevä naapuri--Oulun Kaukovainiolla. Kiitos.
  - 07. huhti 2016
 • Rukouspyyntö perheen raha-asioiden puolesta, jotta keskeneräinen remontti saataisiin vihdoin tehtyä loppuun. Vuosia puutteellisissa olosuhteissa on vaikuttanut perheen ihmissuhteisiin. Herra odotamme apuasi
  - 29. maalis 2016
 • Minulla on rintasyöpä. Elämäni on täysin Jumalan käsissä. Hän on ainoa toivoni, sillä yksin Hän voi parantaa minut. Pyydän parantumista Jeesuksen verihaavoissa Hänen suuren armonsa tähden ilman yhtään omia ansioita. Toinen rukousaihe on ystäväperhe, joilla on hirvittävät velat pääosin hyväksikäytön takia, sairauksia, isoja perheongelmia... Jumalalle on kaikki mahdollista. Hän voi tuoda heidät pimeydestä valoon johdattaen kaiken heidän ikuiseksi parhaaksi ja Hänen nimensä kunniaksi. Kiitos ja ylistys Jumalalle, miten Hän vastaa näihin molempiin anomuksiin!
  Jumala on parantajani - 28. maalis 2016
 • Esirukouspyyntö; että Jeesus siunaa ja varjelee perhettämme sekä saisin rohkeuden julistaa Sanaa ja kohdata ihmisiä. Herra anna paljon väkeä mukaan työhön ja tuo hyviä soittajia sekä laulajia mukaan ja kauniit säät. Kiitos Jeesus että otat taakat ja murheet sekä auta kaikissa hankinoissa sekä saamme rahavaroja evankeliumin työhön. Kiitos Jeesus armosta ja huolenpidosta, ps.23 ja 91.Amen
  - 17. maalis 2016
 • Pyhä Jumala, aseta Jeesuksen verenmuuri avioliittoni ja kotini suojaksi. Pese kaikki paha pois Jeesuksen verellä meidän väliltä. Anna rakkautta ja anteeksiantoa välillemme. Ohjaa puolisoni ajatuksia , tunteita ja tekoja. Anna hänen nähdä kaikki hyvä, mikä on avioliitossamme. Eheytä avioliittomme. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä. Kiitos ja Ylistys. Amen
  - 17. maalis 2016
 • Rauhaa. Pyydän rukousta että Jeesus antaa todella kevyen ja soveliaan ikeen loppuelämäksi mulle ja vaimolle vaikka paljon teemme työtä. Auta vaeltaamaan hengessä ilman tressiä ja saisimme nähdä Herran hyvyyden. Tämä tärkee juttu että jaksaa ja ei oo niin kireetä koko ajan. Kiitos Jeesus.
  - 10. maalis 2016
 • Esirukouspyyntö. Että Jeesus Parantaja nyt parantaa astmasta , allergisesta yskästä ja väsymyksestä. Herra anna ihan uusi aika elämään ja työhön. Kiitos
  - 06. maalis 2016
 • Rukoilen Jeesuksen nimessä syrjäytyneiden lasten ja nuorten puolesta.
  - 22. helmi 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesus auta että jaksan ja ota nyt taakat ja murheet päältä. Vaimoni myös tekee hurjasti töitä.Herra auta koko ajan ja anna myös lepopäiviä. Herra anna kokea virvoitusta ja armoa... Kiitos Jeesus että kaadat kaikki Goljatit elämästämme ja avioliitostamme ja saamme elää rauhassa. Herra Jeesus näet vaimoni työpäikan, puutu siellä oleviin epäkohtiin ja että että ihmiset tekee työnsä. Kiitos amen
  - 14. helmi 2016
 • Jeesus Herrani ja Vapahtajani, Sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi tilanteeseen. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan ,tunteitaan ,tekojaan ja askeleita. Kiitos Jeesus, että saan jäädä odottamaan mitä hyvää meille annat. Pyydän Vapahtajamme nimessä. Amen
  - 10. helmi 2016
 • Pyydän rukousta tuleviin 2 viikkoa kestäviin tutkintotilaisuuksiin että sujuvat hyvin ja läpäisen ne ja että Herra on mun kanssa ja Pyhä Henki auttaa kaikessa eikä viholllinen pääse kenenkään kautta vaikuttamaan. Jeesuksen nimessä!
  PÄIHDETYÖN OPISKELIJA - 07. helmi 2016
 • Rukouspyyntö: On monia asioita joihin odotan Herran Jeesuksen apua, eli Herra auta talousasioissa että kaikki menee hyvin ja vaimoni jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota taakat ja murhet sekä avaa oikeat ovet nyt auki ja vie eteenpäin. Anna armosi olla valtava... Pyydän myös torstain rukousiltoihin paljon rukoilijoita ja Herran väkevää läsnäoloa koko ajan. Jeesus siunaa lapsemme että pärjäävät elämässä ja olisivat viisaita niissä asioissa joissa ovat mukana. Kiitos todella paljon.
  - 06. helmi 2016
 • Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan. Kiitos ja Ylistys Isä Jumala.
  - 22. tammi 2016
 • esirukouspyyntö ! veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - 21. tammi 2016
 • Pyydän rukousta itseni ja miesystäväni puolesta,että saamme vielä suhteemme kuntoon ja voimme jatkaa puhtaalta pöydältä kaikkien vaikeuksien jälkeen mitä olemme kokeneet.
  - 20. tammi 2016
 • Pyhä Jumala kaikkivaltias, eheytä avioliittoni. Aseta Jeesuksen veren suojamuuri avioliittoni ympärille, pese kaikki paha pois väliltämme . Anna rakkautta ja anteeksiantoa. Kuule minua Jeesuksen nimessä
  - 19. tammi 2016
 • Syöpää sairastavan henkilön puolesta, jotta hän löytäisi Jeesuksen sovitustyön.
  Eila Maunu - 13. tammi 2016
 • Muutama asia Herralle vietäväksi, Jeesus kuule rukoukset: Että Jeesus auttaa lapsiammme työssä ja ihmisuhteissa ja johdattaa heitä kaikessa., että avioliittomme sujuu hyvin ja saamme rauhan ajan elämäämme ja työhömme. Jeesus anna viisautta ja taitoa kaikkeen sekä pidä meidät terveenä. Jeesus anna kokea Sinun armoa, älä muista meidän syntejä ja armahda meitä. Anna uusi aika elämäämme ja voimme aloittaa puhtaalata pöydältä. Kiitos Kiitos amen.
  - 06. tammi 2016
 • Muutama asia Herralle vietäväksi: Jeesus kuule rukoukset, että Jeesus auttaa lapsiammme työssä ja ihmisuhteissa ja johdattaa heitä kaikessa, avioliittomme sujuu hyvin ja saamme rauhan ajan elämäämme ja työhömme. Jeesus anna viisautta ja taitoa kaikkeen sekä pidä meidät terveenä. Jeesus anna kokea Sinun armoa, älä muista meidän syntejä ja armahda meitä. Anna uusi aika elämäämme ja voimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Kiitos Kiitos amen.
  - - 06. tammi 2016
 • Rukouspyyntö, että Jeesus pelastaa kolme poikaani ja kolme miniää. Rukoilkaa uudistumista tyttärelleni, joka jättänyt seurakunnassa käynnit ja asuu uskomattoman miehen kanssa. Rukoilkaa, että suhde uskomattoman kanssa loppuisi.
  - - 06. tammi 2016