Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Pyydän, että en joutuisi sairaalaan. Herra, varjele! Ja että saisin nukuttua.
  Jenni - January 16, 2018
 • Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse lääkitystä aloittaa.
  Jenni - January 15, 2018
 • Rukouspyyntö, muutama asia johon pyydän Herralta muutosta: Että Jeesus purkaa riippakivet vaimoni ja mun elämästä ja saamme soveliaan ja kevyen ikeen ja pidä nämä väärät taakat pois tulevaisuudessakin. Herra Jeesus siunaa tämä talvi ja anna terveyttä ja saisi uuden innon liikkua ja pitää huolta terveydestä. Että tänä vuonna työasiat mene todella hyvin ja saisi nähdä Jeesuksen apua ja johdatusta jatkuvasti. Kiitos paljon.
  - January 11, 2018
 • Rukoilkaa, etten enää lankeaisi jatkuvasti samassa asiassa.
  - January 08, 2018
 • Rakas Jeesus Kristus. Pyydän kuule minua ja kosketa minua ja paranna minut kaikilta kivuiltani ja anna minulle mahdollisuus nukkua yöt. Herra auta kissaani paranna hänet kun en tiedä mikä pientä vaivaa, herra auta kaikkia läheisiäni , auta mummoa joka on vaikeasti sairas ja isääni jolla on diapeettes sekä veljeäni jolla on paha masennus, lääkeriippuvuus ja kipuja selässä, sekä pidä parisuhteeni lujana eläkä anna kenenkään tulla väliimme. Anna minulle intoa omatoimiseen työhön ainakun pystyn ja mahdollisuus tienata elantoni, Voimia rankkaan kestäneeseen elämääni aamen.
  Maria - January 04, 2018
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus Kristus siunaa avioliitomme väkevästi ja saisimme lukea Raamattua yhdessä sekä rukoilla. Herra anna hyvä aika elämäämme ja voisimme kokea Herra virvoittava läsnäoloa joka päivä arjen ja työn keskellä. Jeesus pura päältämme kuormat ja taakat sekä anna sinun sovelias ja kevyt niinkuin olet luvannut. Kiitos Jeesus siitä ilosta ja armosta mitä olemme saneet kokea kaiken kiireen keskellä.
  - December 30, 2017
 • Rukouspyyntö. Jeesus kosketa nieluani että yskä lähtee joka vaivannut 20 vuotta. Jeesus siunaa myös rahavaroilla koska teen työtä uskossa ja anna ihmisiä jotka kantaa taloudellisesti evankeliumintyötä sekä anna näkyä vuoden 2018 työhön sekä avaa oikeat ovet ja alueet julistaa evankelimiumia. Kiitos Jeesus ja Kunnia kaikesta.
  - December 25, 2017
 • Rukoilkaa vaimoni puolesta joka on sekaantunut asioihin jotka eivät kristitylle kuulu ja pelasta avioliittomme
  A V - December 23, 2017
 • Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä.
  Jenni - December 23, 2017
 • Niiden ihmisten puolesta, jotka olivat kadunkansan joulujuhlassa 18.12.2017. Että sana uskossa sulautuisi heihin, löytäisivät seurakuntayhteyden ja Jeesuksessa uuden elämän ja selviytyisivät kerran voittajina iankaikkiseen elämään.
  E. V. - December 20, 2017
 • Pyydän, että Herra vapauttaa minut kokonaan "jännityskohtauksista".
  Jenni - December 19, 2017
 • Esirukous: Herra Jeesus, ota kaikki taakat ja murheet mun ja vaimoni yltä, armahda ja anna uusi aika. Jeesus puhdista verelläsi meidät ja uudista ja älä muista meidän pahoja tekoja vaan siunaa ja anna meidän kokea sinu armoa ja laupeuta elämässä Kiitos Jeesus että saamme lähteä vaimoni kanssa eteenpäin rohkeasti ja iloisin mielin.Amen ja Kiitos
  - December 15, 2017
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja antaa hyvät säät työhön. Herra tuo joka päivä niitä joille voin puhua sinusta ja anna tarkka näky ensi kauden työstä sekä siunaa hyvällä tiimillä ja muusikoilla. Herra siunaa myös kotini ja vaimoni että saamme elää yhdessä rukouksin. Kiitos todella paljon kun muistatte näitä asioita. Amen
  - December 10, 2017
 • Esirukouspyyntö : Jeesuksen nimessä pyydän että ahdistus vähenee ja ei olisi koko ajan niin masentava olo. Herra Jeesus anna jo ilon aika ja voimia lenkkeillä sekä Herra ota taakat ja murheet. Kiitos Jeesus että siunaat vaimoni työt ja potilas jota hoitaa, saisi terveyttä ja voimia elää vielä vuosia. Kiitos Jeesus
  - November 29, 2017
 • Rukouspyyntö. Taloyhtiössämme on vaikeita ihmisiä jotka koko ajan estii vikoja ja valittaa kaikesta. Pyydän että Jeesus puuttuu tähän tilanteeseen ja loppuu toi valhe, pihapuheet ja saamme hyvän hallituksen ensi vuodeksi. Kiitos Jeesus että näytät valtasi ja saamme vielä iloita. amen
  - November 26, 2017
 • Rukouspyyntö että pääsen sokerisista ja vaaleaa vehnäjauhoja sisältävistä tuotteista. Suurimpana houkutuksena suklaa, joka nyt kaikkialla halpaa, eli kympillä kolme rasiaa.
  - November 23, 2017
 • Rukoilkaa etten toistuvasti lankeaisi aina samassa asiassa.
  - November 17, 2017
 • Paranemista vaivasta, johon ei auttanut edes kaksi leikkausta. Enää ei voi leikata.
  - November 12, 2017
 • Akuutti asia Jeesukselle; että taloyhtiön asiat tulee kuntoon ja Herra murtaa pimeyden täällä. Jeesus anna viisautta toimia ja pystyn rauhassa johtamaan hallitusta. Kiitos Jeesus että tulee erittäin rauhallisia kokouksia ja siunaa isännöitsijää.
  - November 06, 2017
 • Esirukouspyyntö ja kiitosaihe; Kiitos Jeesukselle että Herra on armossaan johtanut ja siunannut. Pyydän vielä että Jeesus vastaisi moniin rukouksiin joihin odotan vastausta lasteni kohdalla sekä vaimoni saisi uudistua täysin ja haluaisi uudestaan syttyä Pyhän Hengen tuleen. Jeesus siunaa evankeliumintyöni ja anna hyviä työtovereita, rahavaroja sekä auta löytämään ne ihmiset joille voisin puhua kirkasta evankeliumia. Amen.
  - November 02, 2017
 • Avioliitossa hyvin vakava kriisi...tytär tuo ongelmia ja rukous jäänyt kokonaan pois. Herra auta ja neuvo tie ulos tästä ahdingosta. En jaksa enkä voi puuttua näihin asioihin. Muistakaa rukouksin tätä .Kiitos
  - October 27, 2017
 • Rukousaihe. Että Jeesus väkevästi siunaa Israelin matkamme ja koiramme voi hyvin ja turvallisesti sen viikon uudessa hoitopaikassa. Kiitos Jeesus että saamme levätä, virvoittua ja saisi nähdä jotain ihan uutta. Kiitos Jeesus kymmenestä vuodesta avioliitossa. amen
  - October 18, 2017
 • Rukouspyyntöjä 1. Taloyhtiön asiat, että murtuu kaikki riitely ja siunausten ajat tulee taloon. 2. Että Jeesus ottaa kaikki mun ja vaimon taakat, murheet , ikeet ja saamme kaikki synnit anteksi ja uuden ajan elämään ja työhön. 3. Että saamme olla terveitä Jumalan armosta sekä liikuntakyky säilyy. 4. Herra anna lapsille töitä/koulutuspaikka ja innoita heitä tekemään työnsä kunnolla. Voi Herra auta jo yhtä poikaani saamaan töitä ja loppuu pelaaminen ym turha. Amen,.
  - October 10, 2017
 • Herra Jeesus siunaa ja anna esirukoilijoita evankeliumintyön tueksi että jaksan ja voin tehdä tarkasti sen mitä Herra pyytää. Kiitos Jeesus että saan välillä levätä ja pitää helpompia kuukausia. Kiitos.
  - October 04, 2017
 • Tärkeä ja ajankohtainen rukousaihe; Huumepoliisi J. Aarnion asiat tulee julki ja totuus tulee esiin. Kiitos Jeesus että kaikki todisteet löytyy ja Herra paljastaa kaiken vilpillisen toiminnan jota tehty huumepoliisin työssä. Herra heitä valhe ulos tästä asista nyt. Kiitos Jeesus.
  - October 03, 2017
 • Rukouspyyntö. Herra Jeesus uudista vaimoni täydellisesti, sytytä ensirakkaus ja halu rukoilla. Herra sytytä vaimoni rukouselämä tuleen ja anna ihan uusi aika työssä ja kammiossa. Kiitos Jeesus
  - October 02, 2017
 • Unirytmini ja masennukseni puolesta. Mikään ei huvita. En haluaisi millään nousta ylös päivisin. Vaikka kirjeposti kolahtaa ovesta, jatkan vain uniani, enkä enää ole käynyt verkkokursseja (kielikursseja), joista olin alkuun niin innoissani.
  - September 28, 2017
 • Ateisti-poikani uskoontuloa ja Jumalan varjelusta hänelle. Hän on 25- vuotias.
  - September 27, 2017
 • Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolisoa, jolla olisi sama kutsumus. Olen ollut yksin yli 20 vuotta. (kaksikymmentä).
  - September 25, 2017
 • Tätini ja hänen miehensä uskoontuloa. Ovat jo iäkkäitä. Elävät terveellisesti. Eivät syö lihaa.
  - September 25, 2017
 • Rukoilkaa lauluääneni puolesta.En osaa oikeaa laulutekniikkaa ja varmaan siksi ääneni pettää usein.Pian olisin ystäväni kanssa vastuussa Sanan ja sävelen illassa.Se olisi minulle ensi kerta nykyisessä seurakunnassani.
  - September 24, 2017
 • Auta Jeesus että saisin vaimoni kanssa lapsen jota jollaan yritetty jo pitemmän aikaa mutta ei ole onnistunut vielä, sitten pyydän voimia Marille että jaksaa tehdä kahta työtä yhtäaikaa ja pyydän vielä että saisin itsekkin kivan työn opiskelun lisäksi.
  Mika Hartikainen - September 18, 2017
 • Jeesus , anna nyt todella siunauksen aika ja ota taakat ja murheet. Herra anna voima lenkkeillä, syödä terveellisesti ja avioliitossa olisi hyvä aika sekä yskänkohtaukset loppuu. Kiitos Jeesus että murrat pimeyden ja vastaa armosta rukouksiin joita olen paljon tuonut eteesi.Kiitos todella paljon kun muistatte tätä aihetta. Kiitos Jeesus
  - September 13, 2017
 • Rukous parantumiseni puolesta että saisin liikuntakyvyn takaisin. Kiitos Jeesus
  Marja - September 12, 2017
 • Rukouspyyntö; syksy alkaa ja uudet rukousillat myös . Herra johda ohjaa ja ilmesty väkevästi illoissa. Herra tuo oikeat puhujat sekä myös väkeä kerroksilta kuulemaan Sanaa. Kiitos Jeesus että autat myös Jonathania väkevästi ota taakat pois sekä johdata meitä monissa projekteissa. Kiitos
  - September 09, 2017
 • Jeesus siunaa Jonathania, Leiffiä ja evankeloimistiimiämme...Herra kulje edellä ja avaa ovia tehdä työtäsi kaikella siunauksella. Kiitos Jeesus että annat viisautta ja ymmärrystä kaikkeen sekä auta myös taloudessa. Kiitos paljon.
  - August 26, 2017
 • Rukousaihe...hermot menee kun jatkuvasti jotkut henkilöt häiritse avioliittoamme ja soittelee. Pyydän että vaimoni saa rauhan ja saamme elää omaa elämäämme . Herra siunaa että olisi aikaa rukoilla ja lukea sanaa sekä tehdä työtä hyvin. Herra ota taakat ja murheet meidän päältä ja anna jo iloa. Amen
  - August 20, 2017
 • Herra, auta meitä, eheytä, korjaa meidät, anna perheemme pysyä koossa. Anna muut avaimet ja ratkaisu kuin ae. Kiitos Herra, että autat lastasi. Jää Herra siunaamaan ja rakastamaan meitä.
  Maija - August 19, 2017
 • Jeesus Rakas...siunaa todella viisaudella ja rakkaudella ja voisin joka päivä todistaa ja rukoilla ihmisten kanssa missä ikinä liikun. Anna Herra aivan uusia aika elää ja kohdata ihmisiä. Pyydän myös profetian armolahjaa kirkkaana . Kiitos Kiitos
  - August 13, 2017
 • Rukouspyyntö: Ulkotapahtumien puolesta että Jeesus lähettää työmiehiä, antaa voitelun puhua ja kauniin sään. Jeesus ohjaa johda ja anna myös luvat kaikkiin tilaisuuksiin. Kiitos Jeesus.
  - July 31, 2017
 • Rukousaiheet; Että Jeesus antaa selkeän näyn mitä tehdä syksyllä ja antaa hyviä työtovereita mukaan. Lisäksi Jeesus antaa runsaasti rahavaroja evankeliumintyöhön. Pyydän myös vaimolleni voimia työhön ja Jeesus siunaa hoitotiimiä missä vaimoni työskentelee. Jeesus anna pojalleni lukkosepän harjoittelutyöpaikka ja siunaa meidän lapisiamme. Kiitos kun muistatte näitä aiheita.
  - July 19, 2017
 • Kiitosaihe, Jumala vastasi rukouksiin, uskovan tytön ja narsistisen pojan välille tuli ero. Pyydän edelleen rukousta uskovan tytön puolesta, koska poika häiritsee jatkuvasti yhteydenotoilla elämää. Lämmin Kiitos rukouksista!
  - July 11, 2017
 • Rukoilen, että mies, jonka puolesta olen paljon rukoillut, oppisi tuntemaan Jeesuksen rakkauden ja tulisi uskoon. Pyydän samaa myös hänen perheelleen, suvulleen ja ystävilleen.
  - June 21, 2017
 • Muistakaa rukouksin minua taistelu väärää oppia vastaan joka ei tunnusta Jeesuksen veren voimaa pelastuksessa monin paikoin Suomessakin kiitos ja siunausta,keijo
  keijo leppioja - June 17, 2017
 • Pyydän esirukousta että osaisin toimia viisaasti ihmissuhteissa. Koen että tarvitsisin hyviä ystäviä voittaakseni yksinäisyyden ja toivon myös että Herra voisi johdattaa minulle puolison.
  - June 16, 2017
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä, ja pelastaisi hänet, ja koko perheen. Kiitos avusta sisar. HERRA VAHVISTA MYÖS SISARTA KAIKEN KESKELLÄ
  - June 08, 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän siunausta ja apua työhöni...olen jäänyt aika yksin. Kiitos Jeesus että annat työtovereita ja vaimoni myös jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota kivet pois sydämeltä ja anna todella hyvä syksyn aika ja että lomamme onnistuu. Kiitos.
  - May 28, 2017
 • Opetan yliopistolla Ruotsissa ja lukukausien aikana olen paljon tekemisissä opiskelijoiden kanssa sekä seminaareissa että kahden kesken kasvokkain että sähköpostitse. Pyydän, että Jumala siunaisi nämä kohtaamiset ja siunaisi näitä opiskelijoita.
  - May 08, 2017
 • Rukouspyyntö seurakuntaan. Että Jeesus väkevästi murtaa esteet evankeliumintyöltä mitä teemme eri puolilla. Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja pidä myös terveenä kaikin tavoin. Kiitos Jeesus että siunaat lapsemme ja vaimoni hoitotyön. Herra auta työskentelemään levosta käsin ja niin ettei pala loppuun. Kiitos.
  - May 06, 2017
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - April 20, 2017
 • Pyydän rukousta parisuhteeni puolesta. Tilanne on kärjistynyt todella pahaksi, osaksi minun välinpitämättömyydestä ja kumppanini kyvyttömyydestä antaa anteeksi. Pettämistä suhteessa ei ole ollut, mutta ongelmatekijät ovat tulleet ulkopuolelta. Pyydän rukousta, että poikaystäväni kykenisi ymmärtämään, että mitään pahaa ei ole loppujen lopuksi tapahtunut ja hän oppisi antamaan anteeksi (hänellä on paha ongelma, mitä tulee anteeksi antamiseen sekä vihan tunteisiin). Tilanne on todella paha. Pyydän, että Jumala kuulee tämän ja tulisi väliin rauhantekijäksi.
  S R - April 16, 2017
 • Kiitos ja rukousaihe; Kiitos paljon rukouksistanne, moniin asioihin tullu vastaus ja asiat etenee...vielä pyydän että kesän työt sujuu vaimollani ja mulla hyvin ja kun kerromme evankeliumia niin siinä on iloa, rohkeutta sekä se saisi koskettaa ihmisten sydäntä. Herra siunaa lapsemme täysin ja ohjaa heidän elämään. Amen
  - April 01, 2017
 • Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.
  - March 26, 2017
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus antaa armon auringon paistaa elämäämme ja vaimoni saa uuden työn ja hyvän palkan. Jeesus ohjaa johdata ja auta kaikessa ja anna todella siunattu aika kaikintavoin. Herra Jeesus siunaa että osaisin puhua evankeliumia hyvin ja niin että se saisi muutoksen. Kiitos
  - March 12, 2017
 • Ukovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä pitkän aikaa, jotta valmistuisi ylioppilaaksi keväällä. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - March 11, 2017
 • Äitini terveyden ja uskon puolesta. Sydänsairautta ja liikunta- ja tukielin vaivoja. Muistakaa myös siskoani ja veljeäni, heidän uskoaan ja terveyttään. Kiitos Jeesus että kuulet.
  m m - March 09, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - March 06, 2017
 • Pyydän siunausta kaikkiin ihmissuhteisiini ja yksittäisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa sekä työssä että vapaa-ajalla. Haluaisin olla Jumalan rakkauden välikappale.
  Heli - March 01, 2017
 • Esirukouspyyntö; Pyydän että Jeesus luo paljon uutta mun ja vaimoni työssä, elämässä sekä evankeliointiasioissa. Jeesus anna tämä vuosi olla todella hyvä ja saamme paljon kulkea tuolla ja evankelioida eri puolilla Suomea. Siunaa Jeesus se sanoma jonka lasket sydämeeni ja ihmiset kääntyisivät sinun puoleen. Jeesus anna armosi olla väkevä ja pidä meidät myös terveenä.Kiitos paljon.
  - February 25, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - February 22, 2017
 • Rukousaihe ; pyydän Jumalan armoa työhöni että olisi todella hyvä vuosi ja saisi hyviä työtovereita, viisautta, terveyttä. Herra Jeesus siunaa avioliittoni ja että vaimoni jaksaa tehdä raskasta hoitotyötä, ota hänenkin taakat ja uudista rukouselämä palavavaksi. Kiitos Jeesus että suuri ilo on sydämessä ja tulevat vuodet olisivat todella Herran siunaamat. Kiitos Teille kun muistatte tätä aihetta.
  - February 11, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - February 06, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - February 01, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - January 25, 2017
 • Pyydän uskossa uudistumista ja saisinko Jumalalta mahdollisuuden vielä uuteen elämään sekä apua elämäni hankaluuksiin jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Hän tietää vaikeuteni ja ongelmani
  Etsijä - January 22, 2017
 • enska, 15.01.2017 "Pyydän uskossa uudistumista ja paluuta Kristuksen luo.Apua seurakunta yhteyden löytämiseen.Pyyntö että saisin mahdollisuuden vielä edes kerran asuinpaikkakunnan vaihtoon asun pienellä paikkakunnalla.Palkallisen työn löytymiseen.Sekä että voisin auttaa ihmisiä Jumalan tahdon mukaan. Etsin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan.
  Etsijä - January 22, 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - January 13, 2017
 • Esirukousta pyydän ALS sairaan Jari Kaplaksen puolesta siellä suomessa Kauhajoell, miraakkelia pyydän tapahtumaan! Rukoilkaa että en menetä näköäni vaan Jumala ja Jeesus Kristus parantaa silmäni ja rukoilkaa että kaikki aikuiset lapseni löytävät uskon että Jumala johdattaisi oikeat ihmiset/enkelit heille ja rukoilkaa että työni nuotisotyön hyväksi jota teen juuri nyt muutaman kuukauden Haaparannalla vaikka asunkin Tukholman läheidyydessä, tuottaisi tuloksia sekä kirjoillani että taiteellani mitä nyt alan laittamaan esille Tukholmassa ja myös Haaparannalla tuen kaikilla tavoin 20 procentilla voitoista sekä myös kirppikselläni jota pidän Haaparannalla viekä jonkun kuukauden , radio ohjelmassa olin kertomassa paniikkihäiriöstäni ja burnautista (en tiedä koska Sisu tadio lähettää sitten? Toimin monin tavoin jo olen toiminut 20vuotta ja olen kyllä saanut aikaiseksikin yhtä sun toista paljon ehkä henkilötasolla ja tällä kertaa taistelen pohjoisruotsin puolesta sekä mielelläni liittäisin pohjois suomen mukaan näihin sosiaalisiin yrityksiin joissa toimitaan niillä voimavaroilla mitä on kullakin! Juuri nyt kokoan muusikoita ja taidetta runoilijoita yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan toivonmukaan toukokuulla koko illan tapahrumaan jossa nuorisotyön tärkeys nostetaan kaikkien tietoisuuteen ,tieni ei ole koskaan ollut helppoa mutta aikaiseksi olen saanut Jumalan kautta olen saanut kokea paljon kun oikein olen ollut jättämässä asioita vuosikymmeniä kestäneitä niin juuri silloin on Jumala auttanut että olen taas jakdanut! Siunausta teille sinne seurakuntaan ja jos haluatte olla mukana vaikuttamassa nuorisotyöhön jollain lailla niin tervetuloa mukaan 0737679610 kirppis on Torgatan 58 (vanha Kultin talo) tiistai-lauantai 12-17,puhutaan suomea ja ruotsia ystävällisin terveisin Sinikka Naumanen
  Sinikks Naumanen - January 12, 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - January 09, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - January 04, 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - January 04, 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesus Rakas siunaa ja varjele perheemme sekä ohjaa tarkasti työasioissa. Jeesus tarvitsen selkeän näyn mihin suuntaan mennä ja anna paljon hyvä työtovereita ettei tarvi yksin tehdä. Siunaa että saamme olla terveenä ja Herra lisää armoa armon päälle.Kiitos Jeesus.
  - December 21, 2016
 • Jeesus auta nimessäsi pyydän! Tiedät tyttäreni tilanteen. Paranna hänen psyykiset haavansa, ihan pohjia myhöten. Anna iloa, valoa rauhaa ja tasapainoa sisimpään. Lähetä hänelle, joku ihminen, joka osaa auttaa häntä. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen.
  - December 17, 2016
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee, sokeassa tilassa ja luottaa johdatukseen vaikka suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä, sitoo ajan ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - December 13, 2016
 • Rukouspyyntö: Taloyhtiössämme isännöitsijä ja entinen puheenjohtaja yrittää peitellä asioita ja vaikeuttaa työtämme ja hyvää hallintoa. Herra Jeesus ilmesty ja puutu asiaan ja kaikki uhkailu ja kiristys loppuu ja saamme tehdä työtä rauhassa.Kiitos Jeesus että annat mulle taitoa, viisautta ja tuoda asiat esiin oikealla tavalla ja rohkeutta.Kiitos
  - November 20, 2016
 • JEESUS AUTA! Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - November 20, 2016
 • Jeesus auta! Paranna tyttäreni pakko-oireet ja epävakaa persoonallisuus. Anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen
  Seija - November 15, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus auttaa työasioissani ja saan hyvän talousihmisen/kirjanpitäjän avuksi piakkoin. Herra Jeesus, osoita huolenpitoasi ja johdatusta jatkuvasti minulle ja vaimolleni kuin psalmi 23 lupaa, anna rakkauden lisääntyä avioliitossani sekä myös lapsemme saisivat kokea Jumalan armoa joka päivä. Jeesus siunaa psalmi 91 lupauksilla ja turvallisuudella sekä voisin levittää tehokkaasti evankeliumia koko Suomeen. Kiitos paljon kun muistatte näitä. Amen
  - November 12, 2016
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi tytön silmät. Kiitos, jos muistatte tyttöä rukousryhmässä. Jeesus auta!
  - November 05, 2016
 • Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa paljon rakkautta ja hyvyyttä avioliittoomme sekä fyysistä jaksamista niin työhön kuin vapaa-aikaan. Herra avaa uusia ovia ja anna todella hyviä, uusia työtovereita joiden kanssa hyvä toimia sekä viisautta. Pyydän myös että Jeesus osoittaa armoa ja laupeutta joka päivä meille ja viidelle lapsellemme että elämä sujuu. Kiitos Jeesus.
  - October 25, 2016
 • Niin suuri Hän on. Auta Jeesus taloudessa ja laskujen maksussa ja että kaikki järjestyy ja selviää, kiitos Jeesus aamen. Nimeäs Jeesus koroitamme ja kätemme nyt kohotamme.
  bb bb - October 08, 2016
 • Kiitos Herralle, että kummityttöni näkökenttää eivät kaksoiskuvat enää vaivaa. Kuitenkin hänellä on vielä ajoittain omituisia, äkillisiä, kouristuksenomaisia liikeratoja käsissään. Jeesus paranna hänet noistakin oireista, kiitos!
  - September 29, 2016
 • Syksyn rukousaihe; Jeesuksen nimessä pyydän armoa, terveyttä sekä rauhaa perheeseeni ja että työasiat sujuu meillä molemmilla. Herra anna hyviä työtovereita sekä rahavaroja evankeliumintyöhön ja hyvin tarkka suunnitelma jo vuodeksi eteenpäin. Jeesus siunaa viittä lastamme ja anna töitä /opiskelupaikka sekä koiramme jalat tulis kuntoon.Kiitos Jeesus että näihin tulee siunattu vastaus.amen
  - September 09, 2016
 • Jumala on leveän rukousrintaman avulla vihdoin monen vuoden taistelun jälkeen raottanut ovea akateemiseen maailmaan 22 vuoden aikana Jumalan kunniaksi kehittämälleni Kristus-keskeiselle mielen mallille. Sitä aletaan nyt kokeilla eräässä yliopistollisessa projektissa. Kiitos Jeesus!
  - August 26, 2016
 • Rakas Jeesus aktivoi koko L:n aivokapasiteetti.Auta opiskelemaan oppimaan muistamaan matikkaa pääsemään läpi syksyn lyhyen matikan ylioppilaskirjoituksista.Anna K opelle ihana armolahja opettaa niin että oppii.Anna Jeesus armosi rakkautesi viisautesi virrata opetuksessa ja perheessään
  Jeesus rakastaa Poijärvi - August 25, 2016
 • Jumalan kunniaksi 22 vuoden aikana kokoamani Kristus-keskeinen ja poikkitieteellinen pohjamateriaali saattaa päästä tieteellisen tutkimuksen kohteeksi. Tapaaminen erään yliopiston tutkijatohtorin kanssa torstaina 25.8.2016 aamupäivällä. Rukoillaan viisautta tuon mahdollisesti toteutuvan tutkimusprojektin kaikille osapuolille Jeesuksen nimessä. Kiitos Jeesus mitä teet!
  Pelle Gudsson - August 19, 2016
 • henkisen jaksamisen puolesta,että saisin rauhan menneiltä ja voisin löytää elämän halun ja ilon. senkaiken mikä on kadonnut elämästäni. rakasjumala kadun kaikkeja pahoja tekojani ja pyydän niistä anteeksi antoa, en ole parempi sen jälkeenkään mutta uskon sinuun ja haluan antaa elämäni sinulle. auta jeesus mukaan jokaisewn päivääni, jaksamaan. kestämään uskossa ja iloitsemaan uskossa. siunaa kotia ja lapsia -kiitos työstä, isä tiedät kaiken sen ahdistuksen joka hiipii kurkuun nyt loman loputtua. anna minullekin mahdollisuus tulla hyväksytyksi, että työhöni luotettaisiin ja saisin tilaa. auta ettei esimie kiusaa tai ole epäreilu auta häntä tukemaan ja luotta,maan isä olen rukoillut uutta työtä, avaa se ovi jos se on mahdollista isä anna minulle anteksi . olen hukassa velkojeni vuoksi tili ei riitä laskuihin auta minut tästä tilanteesta anna työtä tai jotain jolla selviän isä en saa nukuttua näiden asioiden takia ja tuntuu että kaiki kaatuu. olen rukoillut ja pyytönyt esirukouksia paljon pyydän edelleen isä auta minua en selviä ilman sinun apua. herra suojel avioliitoani ja auta että rahaasiat jäejestyvät ja pystymme elämään hyvää arkea. isä auta että auto kestää ettei sesäry jos särkyy niin että saadaan korjattua. auta että auto menee katsastuksesta läpi. auta näissä arjen paineissa. isä ota paniikkihäiriöt hja unettomuus pois anna minulle rauhaa jalähimmäisyyttä auta etten olisi paha tai paha ei sasi valtaa sisimmästäni isä auta minua kuule kun huudan jätän asiani sinunkäsiisi, auta vielä siinä englannin kielen oppimisessa auta isä.
  - August 12, 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni tekisi oikeita ratkaisuja sekä rakastaisi Jeesusta yli kaiken. Herra siunaa myös evankeliumityö ja anna jo uskollisia työtovereita sekä ohjaa työasioissa tosi tarkasti. Pyydän myös sellaista lomaa että todella voisi virvoittua ja vaimoni kanssa olisi kiva olla ja mennä. Kiitos paljon. Amen
  - August 09, 2016
 • Herra, onko minun oltava yksinäinen. Mikä minussa on vikana, kun en löydä elämänkumppania. Pyydän johdatusta asiaan.
  sirpa - July 28, 2016
 • Esirukospyyntö : Rukoilisitteko puolestani että saan selvän merkin ylhäältä että saan toetuttaa sen mitä minun tehtäväni on ..ja missä ja milloin ? Myös rukous kaikkien lasteni ja kaikkien ystävieni ja ei ystävieni, sekä vankien ja kaikkea ahdistusta ,toivottomuutta , pelkoa ja sairauksista kärsiville , tärkeintä että Jumala koskettaa heitä ..ja myös Rukoilen miraakkelin tapahtuvan ALS potilaalle että hän paranisi täysin ! Olen rukoillut hänen puolestaan (aivan vieras ihminen minulle ) mutta olen seurannut kolmisen vuotta Facebookkiryhmässä, ALS Intiaan Jari Kaplas. Potilas on ainakin jo jatkoajalla siitä mitä lääkärit ennustivat noin 2 vuotta ja 5 kk...sekä ruotsalaiselle vanhalle miehelle 88 vuotta hakee Jumalaa mutta ei ole saanut tuntea että Jumala/ Jeesus kuuntelee hänen rukouksiaan..Kiitos ! Kiitos teille .
  sinikka - July 21, 2016
 • esirukouspyyntö, Jeesuksen nimessä pyydän että avioliittomme tulee kuntoon ja rakkaus palaa välillemme. Herra ota häirintä pois ja auta tekemään työtä rauhassa sekä kun nyt jäin yksin työhön niin hyvän , uuden työtoverin. Kiitos Jeesus että otat kaikki taakat ja murheet ja näytä täydellinen huolenpitosi. amen
  - July 02, 2016
 • Rakas Jeesus anna Pyhän Veresi ylösnousemusvoiman Jumalan lämmön rakkauden vaikuttaa lämmin viesti M:ltä ystävälleen.Siunaa R paranna ahdistus auta nukkumaan Anna Pyhän Veresi parantaa yöllinen ahdistus johon hän herää.Anna RJFA :n matkalle lämmintä ystävyyttä
  R S - June 29, 2016
 • Rukousaihe; että Herra Jeesus koskettaa vaimoni sydäntä ja saa parantua kaikesta rikkinäisyydestä ja Jeesus auttaa hänen lapsiaan pois huonoilta teiltä...pyydän myös vanhemmilleni ja lapsilleni tosi siunattua lomaa ja turvallista matkantekoa missä ikinä kulkevatkin. Herra ota heidän taakat ja murheet sekä ole armollinen. Kiitos
  - June 27, 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni elämästä puretaan kaikki vahingollinen ja turha, Herra siunaa ja rakenna uutta hyvä. Kiitos Jeesus että saamme terveyttä sekä liikuntakykyä ja jaksamme tehdä töitä. Herra osoita armoa, laupeutta ja suojelusta joka päivä ja puhdista pyhällä verelläsi meidät. Kiitos Jeesus että psalmi 91 ja 23 saavat toteutua elämässämme.Amen
  - June 21, 2016
 • Kiitos Herralla, kun pitkäsikainen sukuriehtelö on saanut päätöksen. Vain Herra voi korjata osattomillekin syntyneet vahingot!
  Aino Kukkonen - June 18, 2016
 • Jumala on johdattanut minua vaikeiden aikojen yli. Viimeisten vuosien aikana olen ollut todella syvällä, mutta Herra on kuullut rukoukseni. Valoa näkyy tunnelin päässä!
  Ari - June 13, 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni saa rauhan ja kaikki kireys, kiukku ym lähtee ja tulee ilo ja rauha. Jeesus siunaa avioliitomme, työmme sekä anna tarkka johdatus kaikessa. Pyydän myös fyysistä terveyttä meille sekä aikaa liikkua luonnossa. Herra siunaa lapsemme ja ohja oikealle tielle armossasi .Kiitos
  - June 09, 2016
 • Esirukouspyyntö : Kiitän Jeesusta kaikesta avusta mitä Hän on tehnyt. Nyt tarvitsen erityisesti paljon veljiä ja sisaria avuksi evankeloimaan eli Herra anna hyvä tiimi sekä selkeys puhua evankelimia. Jeesus siunaa että seurakunnat lähtee mukaan ja samme yhdessä tehdä töitä. Jeesus siunaa myös avioliittoni, vaimoni sekä anna myös aikaa olla lomalla kaikesta työstä. Kiitos Jeesus että saamme kokea armoa, laupeutta ja iloa joka paivä. amen
  - May 31, 2016
 • Esirukouspyyntö; Herra Jeesus nimessäsi on voima koskettaa vaimoani niin voimallisesti että hän saa uudistua uskossa ja saisi ihan uuden ajan elämässään. Nosta Herra häntä ja rohkaise taas todistamaan suuresta armosta mitä hän on kokenut ja anna voima tehdä raskasta hoitotyötä.Jeesus heitä häirintä ulos avioliitostamme. Kiitos.
  - May 26, 2016
 • Esirukouspyyntö. Herra anna tosi hyviä päiviä ja siunaa avioliittomme. Kiitos Jeesus että avaat uusia ovia ja saamme myös rahavaroja työhömme jota teemme uskon varassa. Jeesus johdata myös lapsiamme oikealle tielle ja anna töitä.amen
  - May 24, 2016
 • Pyydän muistamaan tulevaa synnytystä ja vauvaa. että kaikki menee hyvin, saan kivunlievityksen, vauva on terve ja toipuminen on nopeaa kummallakin. Jeesuksen nimessä
  - May 15, 2016
 • Pyydän voimia ja mielen selkeyttä, että selkäni paranisi, saisin otteen sen kuntouttamisesta, voimaa työhön, saisin uuden työn joka antaisi voimaa ja jota jaksaisin tehdä. Nyt pelkään työssä ihmisiä, vaatimukset kasvavat ja tekijöitä on liian vähän, ja esimies valvoo taulukoin ja palaverein kaikkea, Uhka työn loppumisesta on, ja kun pyysin vapaata jotka on olleet pitämättä kauan sanotaan ettei se käy, kannattaa säästää jos tulee lomautuksia. Herra, asiat eivät ole tasapainossa yksilöitä ei huomioida. Töitä on tekemättä jatkuvasti, päivät menevät ettei ehdi hengähtää. Tämä on liian kovaa, pyydän rukousta esimiehien puolesta. Auta minun ja työtoverini työsuhde kuntoon että emme tekisi pahaa toisillemme. Isä anna anteeeksi, mutta työ on pelottava paikka jossa koen voivani huonosti, Voimani vähenevät ja paha on lähellä. Käännä Sinä nämä asiat siellä paremmiksi. Auta että opin ja rohkaistun puhumaan englantia. Siunaa työ mitä teen. Rukoilen uutta työtä esim varaosien puolelta, jossa saan tehdä sitä mitä osaan, ja joku antaisi sille arvon, nyt minusta tuntuu etten saa kuin huomautuksia. Olen saanut tehdä tätä työtä 20 vuotta, mutta nyt pelottaa. Fysiikka ei kestä ja taidot ovat kriitisellä rajalla, pitää osata niin paljon. Herra auta, sinä tiedät, olen riippuvainen tästä työstä ja näistä matka päivistä. Auta että saan sen palkan, olen kietonut itseni velkavankeuteen, laastaroinut itseäni ostamalla vaatteita. Olen siten yrittänyt saada iseäni jaksamaan. Pyydän rukousta että voisin hyväksyä itseni, pääsisin voitolle velkakierteessä ja sisin velkani maksettua niin ettei perheeni tarvitse kärsiä että joka tapauksessa saisin ne maksettua ennen kuin kuolen. Pyydän rukousta ulostuslääkekierteeseeni ja lihoamisen pelkoon, ja rakkautta että vahvistuisin, tuntisin itseni tärkeäksi ja rakastetuksi. Auta etten vihaisi itseäni vaan voisin arvostaa itseäni sinun lapsena. Isä anna anteeksi, auta ettei vaihdevuodet vielä tule ja kun tulevat pärjäisin niiden kanssa, auta minua ruokavalioni kanssa, auta että teen oikeita päätöksiä ja onko minun ruokavalioni nyt oikea, onko gluteeniton se oikea. Puhu minulle, kosketa minua, armahda minua, anna anteeksi olen sanonut tappavani itseni. Auta että jaksan ja löydän uskon ja voiman elää maan päällisen elämäni. Isä auta että jonain päivänä kaikki on paremmin, tee ihme ja paranna selkäni, anna minulle voimaa kotiaskareisiin, siunaa avioliitoni. Auta meitä jaksamaan olemaan yhdessä ja siunaa rakkauselämäämme, vahvista rakkautamme, ja anna anteksi se aika jolloin rakkaudellamme satutimme toisia ihmisiä. Herra siunaa lapsia auta heitä elämässään. Anna Niilolle turvaa ja siunaa mopoilu. Auta ettei velkatakkani horjuta kotia, anna Janille ymärrystä ja anteeksi antoa. Herra auta että kesälomallakin pärjätään, siunaa tuleva syksy. Avaa uusi ovi, auta että saan työtä jolla maksaa velkani. En osaa puolustella miten olen tähän joutunut, olen vain niin paha ja turhamainen, ajattelematon ja vastuuton. Herra paranna minut, kuule minun kaikki huoleni. Ajattelen että kun sinuun uskon, se pelastaa, ei se miten onnistun. Armahda minua syntistä, aamen. Kosketa minua henki kosketa minua, anna elämälle suunta ja tarkoitus, anna hellutain henki. Anna rukousvastaus, merkkejä jotka voin tuntea, ja kokea, nähdä. Anna Pyhä henkesi päälleni, Sinuun uskoen Sinua kiittäen. Rakas esirukoilija, Jumalan lähetti, kiitän sinusta, ja pyydän että kuulet kaikki, viet ne Herralle, rukoilet näiden asioiden puolesta vahvasti.
  P. H. - May 15, 2016
 • Rukousaihe...Jeesus väkevällä kädellään siunaa työmme ja elämämme vaimoni kanssa sekä avioliitossa olisi rauhan aika. Pyydän myös että saisimme olla terveitä ja elämässä olisi iloa kaiken kiireen keskellä. Kiitos Jeesus että lapsemme saavat töitä ja terveen elämän.Amen
  - May 11, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus siunaa lapsiamme ja anna heille töitä, opiskelupaikat ja hyvä tulevaisuus. Jeesus ole heille hyvä paimen joka päivä ja anna turvallisuutta joka päivä ettei tarvi murehtia jatkuvasti.Kiitos
  - May 03, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus kosketa ja nosta taakat, olemme vaimoni kanssa tosi väsyneitä. Herra virvoita ja kosketa sekä anna suuri ilo surun keskelle. Kiitos Jeesus että nyt alkaa uusi hyvä aika. Amen, amen, amen.
  - April 24, 2016
 • Jeesus auta, anna minulle uusi avoin ja rehellinen parisuhde, ahdistaa tämä yksinäisyys, kuule minua Vapahtajani, nimessäsi pyydän. Kiitos Jeesus! Amen
  seija - April 22, 2016
 • Pyyydän rukousta kokkolassa 4.5 järjestettävien 2 tilaisuuden puolesta. Että Herra pelastaa ihmisiä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu vähävaraisille, syrjäytyneille, alkoholisteille jne. Että Herra voitelee jokaisen työntekijän ja että Pyhä Henki ssa olla väkevästi läsnä ja kaikki pimeyden vallat ja voimat murtuu Jeesuksen nimessä ja veressä!
  - April 19, 2016
 • Herra, johdata minulle uskova, tahtosi mukainen puoliso!Näytä myös, mitä tehdä tulevan kesän suhteen. Minne Isä lähetät?
  - April 15, 2016
 • avioliittomme, omat opinnot, mieheni raha-asiat sekä tuleva synnytys että järjestyy kaikki ja menee hyvin sekä lapsi on terve. Jeesuksen nimessä!
  satu - April 12, 2016
 • Rukouspyyntö; Aluksi kiitos rukouksistanne, paljon on hyvää tullut Jeesukselta. Mutta monia asioita on vielä kesken ja niihin tarvitsemme Jumalan armoa. Eli pyydän että Jeesus auttaa talous ja raha-asioissa niin ettei mitään puutu (ps.23) ja saamme koko perhe kokea Korkeimman suojelusta jatkuvasti (ps.91). Pyydän myös lisää uskoa ja rauhaa kaiken keskellä sekä Herra Jeesus auttaa avioliitossa että se on hyvä ja luja liitto täynnä rakkautta ja uskollisuutta. Siunaa ja varjele myös lapsiamme ja anna töitä. Kiitos Jeesus.
  - April 07, 2016
 • -Että Herra poistaisi vaikean esteen; joka on kotirauhaa tahallisesti koko ajan törkeästi rikkova ja häiritsevä naapuri--Oulun Kaukovainiolla. Kiitos.
  - April 07, 2016
 • Rukouspyyntö perheen raha-asioiden puolesta, jotta keskeneräinen remontti saataisiin vihdoin tehtyä loppuun. Vuosia puutteellisissa olosuhteissa on vaikuttanut perheen ihmissuhteisiin. Herra odotamme apuasi
  - March 29, 2016
 • Minulla on rintasyöpä. Elämäni on täysin Jumalan käsissä. Hän on ainoa toivoni, sillä yksin Hän voi parantaa minut. Pyydän parantumista Jeesuksen verihaavoissa Hänen suuren armonsa tähden ilman yhtään omia ansioita. Toinen rukousaihe on ystäväperhe, joilla on hirvittävät velat pääosin hyväksikäytön takia, sairauksia, isoja perheongelmia... Jumalalle on kaikki mahdollista. Hän voi tuoda heidät pimeydestä valoon johdattaen kaiken heidän ikuiseksi parhaaksi ja Hänen nimensä kunniaksi. Kiitos ja ylistys Jumalalle, miten Hän vastaa näihin molempiin anomuksiin!
  Jumala on parantajani - March 28, 2016
 • Esirukouspyyntö; että Jeesus siunaa ja varjelee perhettämme sekä saisin rohkeuden julistaa Sanaa ja kohdata ihmisiä. Herra anna paljon väkeä mukaan työhön ja tuo hyviä soittajia sekä laulajia mukaan ja kauniit säät. Kiitos Jeesus että otat taakat ja murheet sekä auta kaikissa hankinoissa sekä saamme rahavaroja evankeliumin työhön. Kiitos Jeesus armosta ja huolenpidosta, ps.23 ja 91.Amen
  - March 17, 2016
 • Pyhä Jumala, aseta Jeesuksen verenmuuri avioliittoni ja kotini suojaksi. Pese kaikki paha pois Jeesuksen verellä meidän väliltä. Anna rakkautta ja anteeksiantoa välillemme. Ohjaa puolisoni ajatuksia , tunteita ja tekoja. Anna hänen nähdä kaikki hyvä, mikä on avioliitossamme. Eheytä avioliittomme. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä. Kiitos ja Ylistys. Amen
  - March 17, 2016
 • Rauhaa. Pyydän rukousta että Jeesus antaa todella kevyen ja soveliaan ikeen loppuelämäksi mulle ja vaimolle vaikka paljon teemme työtä. Auta vaeltaamaan hengessä ilman tressiä ja saisimme nähdä Herran hyvyyden. Tämä tärkee juttu että jaksaa ja ei oo niin kireetä koko ajan. Kiitos Jeesus.
  - March 10, 2016
 • Esirukouspyyntö. Että Jeesus Parantaja nyt parantaa astmasta , allergisesta yskästä ja väsymyksestä. Herra anna ihan uusi aika elämään ja työhön. Kiitos
  - March 06, 2016
 • Rukoilen Jeesuksen nimessä syrjäytyneiden lasten ja nuorten puolesta.
  - February 22, 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesus auta että jaksan ja ota nyt taakat ja murheet päältä. Vaimoni myös tekee hurjasti töitä.Herra auta koko ajan ja anna myös lepopäiviä. Herra anna kokea virvoitusta ja armoa... Kiitos Jeesus että kaadat kaikki Goljatit elämästämme ja avioliitostamme ja saamme elää rauhassa. Herra Jeesus näet vaimoni työpäikan, puutu siellä oleviin epäkohtiin ja että että ihmiset tekee työnsä. Kiitos amen
  - February 14, 2016
 • Jeesus Herrani ja Vapahtajani, Sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi tilanteeseen. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan ,tunteitaan ,tekojaan ja askeleita. Kiitos Jeesus, että saan jäädä odottamaan mitä hyvää meille annat. Pyydän Vapahtajamme nimessä. Amen
  - February 10, 2016
 • Pyydän rukousta tuleviin 2 viikkoa kestäviin tutkintotilaisuuksiin että sujuvat hyvin ja läpäisen ne ja että Herra on mun kanssa ja Pyhä Henki auttaa kaikessa eikä viholllinen pääse kenenkään kautta vaikuttamaan. Jeesuksen nimessä!
  PÄIHDETYÖN OPISKELIJA - February 07, 2016
 • Rukouspyyntö: On monia asioita joihin odotan Herran Jeesuksen apua, eli Herra auta talousasioissa että kaikki menee hyvin ja vaimoni jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota taakat ja murhet sekä avaa oikeat ovet nyt auki ja vie eteenpäin. Anna armosi olla valtava... Pyydän myös torstain rukousiltoihin paljon rukoilijoita ja Herran väkevää läsnäoloa koko ajan. Jeesus siunaa lapsemme että pärjäävät elämässä ja olisivat viisaita niissä asioissa joissa ovat mukana. Kiitos todella paljon.
  - February 06, 2016
 • Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan. Kiitos ja Ylistys Isä Jumala.
  - January 22, 2016
 • esirukouspyyntö ! veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - January 21, 2016
 • Pyydän rukousta itseni ja miesystäväni puolesta,että saamme vielä suhteemme kuntoon ja voimme jatkaa puhtaalta pöydältä kaikkien vaikeuksien jälkeen mitä olemme kokeneet.
  - January 20, 2016
 • Pyhä Jumala kaikkivaltias, eheytä avioliittoni. Aseta Jeesuksen veren suojamuuri avioliittoni ympärille, pese kaikki paha pois väliltämme . Anna rakkautta ja anteeksiantoa. Kuule minua Jeesuksen nimessä
  - January 19, 2016
 • Syöpää sairastavan henkilön puolesta, jotta hän löytäisi Jeesuksen sovitustyön.
  Eila Maunu - January 13, 2016
 • Muutama asia Herralle vietäväksi, Jeesus kuule rukoukset: Että Jeesus auttaa lapsiammme työssä ja ihmisuhteissa ja johdattaa heitä kaikessa., että avioliittomme sujuu hyvin ja saamme rauhan ajan elämäämme ja työhömme. Jeesus anna viisautta ja taitoa kaikkeen sekä pidä meidät terveenä. Jeesus anna kokea Sinun armoa, älä muista meidän syntejä ja armahda meitä. Anna uusi aika elämäämme ja voimme aloittaa puhtaalata pöydältä. Kiitos Kiitos amen.
  - January 06, 2016
 • Muutama asia Herralle vietäväksi: Jeesus kuule rukoukset, että Jeesus auttaa lapsiammme työssä ja ihmisuhteissa ja johdattaa heitä kaikessa, avioliittomme sujuu hyvin ja saamme rauhan ajan elämäämme ja työhömme. Jeesus anna viisautta ja taitoa kaikkeen sekä pidä meidät terveenä. Jeesus anna kokea Sinun armoa, älä muista meidän syntejä ja armahda meitä. Anna uusi aika elämäämme ja voimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Kiitos Kiitos amen.
  - - January 06, 2016
 • Rukouspyyntö, että Jeesus pelastaa kolme poikaani ja kolme miniää. Rukoilkaa uudistumista tyttärelleni, joka jättänyt seurakunnassa käynnit ja asuu uskomattoman miehen kanssa. Rukoilkaa, että suhde uskomattoman kanssa loppuisi.
  - - January 06, 2016